CTF ÖDÜL

vSRO Yardım CTF ÖDÜL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Michey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Michey

.
Aktiflik: 1%
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar,

CTF ekledim oyuna, kayıt çalışıyor, evente çekiyor hiç bir sorun yok. Maxiguard kullanıyorum oradan kill ödülünüde değiştirdim, kill başında istediğim coini veriyor orada da sorun yok ama süre dolduğunda ve Bayrağı yerine taktığımda, kazanan takıma hiç bir şey vermiyor. Ayrıca süre bitince kazanan takımı içerde tutup kaybeden takımı towna atması gerekmiyormu bir süre ? Onuda yapmıyor, herkes aynı anda towna dönüyor, kazanan takımda hiç bir şey kazanamıyorum. Bu event sanki düzgün çalışmıyor gibi, nereye bakmam lazım bu konunun çözümü için ne yapabilirim ?
Server.cgf dosyam bu şekilde.
1783017521751.png

Ayrıca Maxiguarddan ctf triggerleride açık, ama kazanan takım hiç bir şey alamıyor.

Thread owner
Bu zaten ekli ışınlanmada yapıyor, ama event ödülü karaktere eklenmiyor ve kazanan ve kaybeden takım aynı anda ışınlanıyor. Normalde kaybeden takım ışınlanmalı, kazanan takım ödüllerini alıp bir süre sonra ışınlanmalı CTF mantığında bu böyle oluyor, benim sorunum, event bittiğinde kazanan ve kaybeden taraf aynı anda ışınlanıyor 2 tarafta ödül alamıyor. Ekranda win veya lose bildirimide gelmiyor.

Oyla 0
Tamam işte, CTF prosedüründe sorun olduğu için kaybeden takımı town'a göndermesi ve kazanan takımı 1 dakika içeri de tutması gerekli.
Üstte ilettiğim konuda bunun çözümü.

Oyla 0
Sorunu doğru anladım değil mi? Ve prosedürü de doğru uyguladınız?

Gerekli değil ama; prosedür sonrasında files ve filter'e 1 kez restart atıp tekrar deneyiniz.

Dip not olarak CTF saatlerini düzgün ayarladığınıza da emin olun.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar