Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Paylaşım Daily Quest için lua

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Secdet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Secdet

.
Alınan Beğeni
415
Ödül Puanları
63
Merhaba arkadaşlar öncelikle bu ne işimize yarar dediğinizi duyar gibiyim

Serverınızda günlük yapılabilir bir quest istiyorsanız bu lua sizin için birebirdir

Geri kalanı normal quest ekleme mantığı ile az cok çözebilirsiniz :)

Fazla uzatmadan

vIFfaab.png

Serverınızda günlük yapılabilir bir quest istiyorsanız bu lua sizin için birebirdir

Fazla uzatmadan link :

Buradaki tek farklılık LuaSetRealTime() komutu tek başına bu komutun günlük görev için yeterli olacağından emin misin?

Buradaki tek farklılık LuaSetRealTime() komutu tek başına bu komutun günlük görev için yeterli olacağından emin misin?
Eregion da kullanildi herhangi bir sorun goremedim

Şuan ki projemde kullaniyorum herhangibir sorun yeniden yok gunde sadece bir kez yapiyorsun.

Kanıt eklemek isterdim ama suan disaridayim eve geldigimde kanitta eklerim :)

Peki 6 item ekledim sadece 3 tanesini seçebilsin istiyorum bunun yolu nedir

Fazla uzatmadan link :

vIFfaab.png
LuaSetRealTime() dışında bir yenilik göremiyorum. Her hangi bir değer atanmadan günlük olarak işlev görüyormu?

İstedigin sekilde yapabilirsin lua yi incelersen içinde ekleyecegin npcnin kodu var orayi degistirmen yeterli olur ister kendi ekledigin npcnin koduyla değiş istersen bu NPC kodunu aynen kopyala istersen varolana ekle hayal dünyanin genişliğine kalmis :)

Geri
Üst Alt