Merhaba arkadaşlar. uzun zamandır işlerimden dolayı yoktum şimdi bi oyun editlemek istiyorum fakat db kabul etmiyor db.connection failed hatası verıyor shard ve gameserver ııs portunu kaç kere değiştirdim biling dosyalarını kontrol ettım olmadı değiştirdim server filesi kontrol ettım datayı server filese cıkardım fakat gene hata alıyorum başka neden dolayı yapar konularıda gezdım ordakılerıde denedim fakat olmadı
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Db connection failed
- Konuyu Başlatan _RazoR
- Başlangıç tarihi
IIS ayarlarını düzgün yapmayı unutma iis kurarken extra seçilen menüyü açıp seçmeyi unutuyorsunuz acele edipMerhaba arkadaşlar. uzun zamandır işlerimden dolayı yoktum şimdi bi oyun editlemek istiyorum fakat db kabul etmiyor db.connection failed hatası verıyor shard ve gameserver ııs portunu kaç kere değiştirdim biling dosyalarını kontrol ettım olmadı değiştirdim server filesi kontrol ettım datayı server filese cıkardım fakat gene hata alıyorum başka neden dolayı yapar konularıda gezdım ordakılerıde denedim fakat olmadı
Application Development kısmında ne var ne yok seçin
CGI asp vb vb her ne kadar seçenek varsa
Oyla
0
Oyla
0
vsro.org discord adresinize gelirseniz yayın içinde kontrol edelimMerhaba arkadaşlar. uzun zamandır işlerimden dolayı yoktum şimdi bi oyun editlemek istiyorum fakat db kabul etmiyor db.connection failed hatası verıyor shard ve gameserver ııs portunu kaç kere değiştirdim biling dosyalarını kontrol ettım olmadı değiştirdim server filesi kontrol ettım datayı server filese cıkardım fakat gene hata alıyorum başka neden dolayı yapar konularıda gezdım ordakılerıde denedim fakat olmadı
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.
Oyla
0
ini dosyalarını kontrol et örnek veriyorum senin db de SRO_VT_SHARD Yazar ini de SRO_VT_SHARDLOG gibi yazar eger yanlış yazıyorsa db connect hatası vericektir
Oyla
0
Çözüm
Dediniz gibi cert doslarindaki ini dosyalarinda SRO_VT_SHARDLOG olarak cikti düzelttim suan sorun cözulmuştür teşekkürler.ini dosyalarını kontrol et örnek veriyorum senin db de SRO_VT_SHARD Yazar ini de SRO_VT_SHARDLOG gibi yazar eger yanlış yazıyorsa db connect hatası vericektir
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 2 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 2)