vSRO Çözüldü DB'de bulunan degreeye silah ekleme hk.

susamuru

.
Aktiflik: 1%
Çırak 1 Mesaj
Thread owner
Bendeki DB'de 20 degreeye kadar silahlar mevcut fakat 15DG'den sonra itemi ele alınca oyundan direkt atıyor. İtem yoktur diye düşünüyorum nasıl eklerim? Forumda böyle bir konuyu aradım fakat bulamadım eğer varsa atarsanız sevinirim

Merhaba clash alıyorsan data verileri eksik olmalı paylaşılmış bir database var ise forumda 20d ye kadar ekli ordan verileri çekebilirsin en basitinden yapmak gerekirse

Oyla 0
Hocam şimdi eski forumlara bakarken böyle bir forum gördüm: vSRO Çözüldü - 14-20 DG Silahlar DC Problemi ! 15dg'ye weapon ekledim sorunsuz bir şekilde bsr bms bmt hepsini doğru yerleştirdim ama sadece 16dg olunca direkt kapanıyor.
16 Degrees silahlarının, BSK (Bütünsel Sistem Kapsamı), BMS (Bütünsel Model Sistemi) veya BMT (Bütünsel Model Türleri) gibi sistemlerde eksik veya uyumsuz olabileceğini düşünüyorum. Bu tür sorunlarla karşılaşmamak için size bir önerim var: Isro data.pk dosyasını kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu yöntem, eklediğiniz yeni silahların her türlü görünüme uyum sağlamasını ve daha güvenilir bir şekilde düzenlenmesini sağlar

Oyla 0
Thread owner
Hocam hallettim herkese teşekkürler, dosyaların ismini değiştirdikten sonra Blender üzerinden modeli açıp isim değiştirmem gerekiyormuş. Herkese iyi forumlar.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt