vSRO Çözüldü dbtomedia ve db uyuşmazlığı

Daha önce ekleyip sonradan çıkartma işleminde sorun yaratıyorsa , sorun dbtomedia'da değil eklemeye çalıştığın kodlardadır.
Normal bir returnu kopyala yeni ID ile eklemeye çalış dbtomedia onu çıkaracaktır.
O zaman sorunun kodda olduğunu anlarsın.

Oyla 0
Thread owner
Daha önce ekleyip sonradan çıkartma işleminde sorun yaratıyorsa , sorun dbtomedia'da değil eklemeye çalıştığın kodlardadır.
Normal bir returnu kopyala yeni ID ile eklemeye çalış dbtomedia onu çıkaracaktır.
O zaman sorunun kodda olduğunu anlarsın.
bana sorunsuz calisan bir tane scroll atarmisiniz hep onu kullanam

Oyla 0
Oyla 0
Thread owner
Buna gerek yok ki. Oyununda bulunan hızlı return scroll'un objcommon ve objitem satırlarını kopyalayıp kullanabilirsin.
Ustam sorunumu çözdüm ama nasıl olduğunu anlamadım belki refobj kısmında eksikler olduğu için item sıkıntı çıkarmış olabilir sıkıntı yaşayan arkadaşlar için hazır bir tane scroll kopyalayıp kullansın yoksa sıkıntı oluyor :D

Oyla 0
Ustam sorunumu çözdüm ama nasıl olduğunu anlamadım belki refobj kısmında eksikler olduğu için item sıkıntı çıkarmış olabilir sıkıntı yaşayan arkadaşlar için hazır bir tane scroll kopyalayıp kullansın yoksa sıkıntı oluyor :D
Bizler zaten scroll işlemlerimi teleport ile sağlayacaksak hızlı scrollu kopyalayıp yapıyoruz. Büyük ihtimal siz bi yerde hata yaptınız ve gözden kaçırdınız. Çözüldüğüne sevindim, iyi forumlar. 😂

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt