vSRO Çözüldü Devil Spirit Bugu

QueenDagmar

.
Aktiflik: 3%
1 Mesaj
Thread owner
Magic POP'a S grade devil spirit ekliyorum. Devil POP üzerinde ölü (Süresi dolmuş) görünüyor. İtemi kazanıp, kırdırıyorum yine aynı. Ne zaman ki restart veya reverse atıyorum düzeliyor. Bunun sebebi nedir, oynadığım birkaç private serverda da bu duruma denk gelmiştim. Çok can sıkıcı, sevimsiz bir durum, bunu daha önce yaşayan var mı, nasıl çözülür, nereyi kontrol etmeliyim?

Vakit ayırıp, yardımcı olmaya çalışan herkese sonsuz teşekkür ederim.

Ekleme: Chat GPT ve Gemini "Magic POP" sıradan NPC gibi çalışmaz. Buraya item eklediğinizde itemin özelliklerini param kısmında belirtmeniz gerekmektedir demiş. Kontrol ettiğimde gerçekten STR, INT gibi değerler atanabiliyormuş, buradan süre tanımlaması yapılabilir mi, yapılırsa nasıl yapılabilir?

[BIIV]<M:str,1,3><M:int,1,3><O:3>

SRO[2026-03-24 20-44-28]_79.jpg

Teleport olmaya gerek olmadan doğrudan itemi kullanabilmek istiyorsun dimi? Aslında mümkün ama server/client için dll gerekiyor. Yapmasına yaparım ama benim kazancım ne olur? :D

Oyla 0
Teleport olmaya gerek olmadan doğrudan itemi kullanabilmek istiyorsun dimi? Aslında mümkün ama server/client için dll gerekiyor. Yapmasına yaparım ama benim kazancım ne olur? :D
Teleport olunca düzelen ve herhangi bir bug/hata/işleyiş durumuna müdahalesi olmayan bir şey için oturupta .dll mi import edilecek? .dll import etmek için harcanan zamana yazık. Üstüne bir de bu gibi bir şey için ödeme yapmak... Akıl alır gibi değil.

Oyla 0
Teleport olunca düzelen ve herhangi bir bug/hata/işleyiş durumuna müdahalesi olmayan bir şey için oturupta .dll mi import edilecek? .dll import etmek için harcanan zamana yazık. Üstüne bir de bu gibi bir şey için ödeme yapmak... Akıl alır gibi değil.
Teleport olmak zorunda değilsin bu imkanı sunabiliyor olmam seni neden rahatsız etti? :D Derdini biliyorum aslında da neyse, çünkü seni iyi tanıyorum. Bunu kasten yapıyorsun. :)

Oyla 0
Teleport olmak zorunda değilsin bu imkanı sunabiliyor olmam seni neden rahatsız etti? :D Derdini biliyorum aslında da neyse, çünkü seni iyi tanıyorum. Bunu kasten yapıyorsun. :)
Sen kimsin ki senden rahatsız olayım? Altı üstü anonim takılan sünepenin tekisin.
Derdim neymiş acaba söyle de bende bileyim, neyi kasten yapıyorum mesela?
Yıllardır olan bir şeyi .dll ile çözüp para talep ediyorsun burda gelmiş konuşuyorsun.
Adını söyle de kim olduğunu bilelim, yıllardır anonim kalıp bi dalgaya sap olmaya çalışıyorsunuz.
Yüzümüze konuşmaya mabatınız yetmiyor perde arkasından konuşun. :)

@Thor @AleriyaSama anonim takılanlarla bi ilgilenelim, mümkünse kim olduğunu da bildirirseniz sevinirim.

Oyla 0
Sen kimsin ki senden rahatsız olayım? Altı üstü anonim takılan sünepenin tekisin.
Derdim neymiş acaba söyle de bende bileyim, neyi kasten yapıyorum mesela?
Yıllardır olan bir şeyi .dll ile çözüp para talep ediyorsun burda gelmiş konuşuyorsun.
Adını söyle de kim olduğunu bilelim, yıllardır anonim kalıp bi dalgaya sap olmaya çalışıyorsunuz.
Yüzümüze konuşmaya mabatınız yetmiyor perde arkasından konuşun. :)

@Thor @AleriyaSama anonim takılanlarla bi ilgilenelim, mümkünse kim olduğunu da bildirirseniz sevinirim.
Ne diye salça oluyorsun o zaman? Zorla mı bir şey teklif ediyorum? Adamın istediğini yapmasını biliyorum ve teklif sundum. Kararı verecek olan o, ilgilenip veya görmezden gelecek olan da o. Sana ne oluyor oğlum? Ben sana karışıyor muyum? Önce bir kendi yaptıklarına bak.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt