vSRO Paylaşım Dimensional Desert(Boyutsal Çöl) Müzikleri

Merhabalar. Bazılarımız için önemli olabilir bazılarımız umursamayabilir ama ben bu müziklere takıntılı olduğum için konuyu açma gereği duyuyorum.
Bildiğiniz gibi Trsro Salt desert haritasını kopyalayıp Dimenesional Desert haritasını ekledi.
Bu haritada müzik çaldırmak için aşağıdaki verileri işleyip import etmemiz yeterli.
Bu iki dosya hali hazırda @risesun97 tarafından düzenlenip isroda bulunan bütün haritaların müzikleri ekli olup ben sadece dimensional desert müziklerini ekledim.

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
VirüsTotal
thankssss

Merhabalar. Bazılarımız için önemli olabilir bazılarımız umursamayabilir ama ben bu müziklere takıntılı olduğum için konuyu açma gereği duyuyorum.
Bildiğiniz gibi Trsro Salt desert haritasını kopyalayıp Dimenesional Desert haritasını ekledi.
Bu haritada müzik çaldırmak için aşağıdaki verileri işleyip import etmemiz yeterli.
Bu iki dosya hali hazırda @risesun97 tarafından düzenlenip isroda bulunan bütün haritaların müzikleri ekli olup ben sadece dimensional desert müziklerini ekledim.

VirüsTotal
Teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@Xena link kırık

VirüsTotal
Link güncellendi!

Hello. It may be important for some of us, some of us may not care, but I feel the need to bring up this topic because I am obsessed with this music.
As you know, Trsro copied the Salt desert map and added the Dimenesional Desert map.
To play music on this map, we just need to process and import the following data.
These two files have already been edited by @risesun97 and the music for all the maps in isro is added, I only added the music for dimensional desert.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***
VirusTotal
Thanks

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt