Satış | Dsgn Oyun ve Edit Hizmetleri | Fransa Lokasyon | Kaliteli Hizmet | Oyun Açmaya Hazır mısın?

Thread owner
İşinde tecrübeli ve Mesajlara samimi şekilde cevap veriyor takıldığım yerlerde hep yardımcı olmuştur. Alacak arkadaşlar gözü kapalı güvenebilir. Hayırlı Satışlar Semih bey <3
Teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim

Kendisi gerçekten çok alakalı ve ilgili bir arkadaş tertemiz bir sunucu kurulumu yaptı aldığı her kuruşu hakediyor. Teşekkür ederim 🙏

Thread owner
Kendisi gerçekten çok alakalı ve ilgili bir arkadaş tertemiz bir sunucu kurulumu yaptı aldığı her kuruşu hakediyor. Teşekkür ederim 🙏
Rica ederim tr sunucunuzda bir kaç yaptıkları hatalı teslim biraz kurulumu süresi uzattı ama sorunu çözdüğümüze ve kurulumun tamamlandığına sevindim iyi çalışmalar dilerim :)

Rica ederim tr sunucunuzda bir kaç yaptıkları hatalı teslim biraz kurulumu süresi uzattı ama sorunu çözdüğümüze ve kurulumun tamamlandığına sevindim iyi çalışmalar dilerim :)
Sen fazladan ip tanımladıklarını farketmesen ben hala gateway neden kapanıyor diye ekrana bakıyordum eline sağlık 🫡 Yurtdışında yaşayıp Türkiye’den sunucu almadık demeyiz işte 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar