Satış | Dsgn Oyun ve Edit Hizmetleri | Fransa Lokasyon | Kaliteli Hizmet | Oyun Açmaya Hazır mısın?

Selamlar, öncelikle hayırlı olsun. Sunucu satın aldığımızda temiz dosyalarla kurulum yapıyor musunuz yoksa VSRO kurulumunu biz mi yapıyoruz?

Açıkçası temiz ve devamlı sorun yaşamayacağımız normal bir server kurmak istiyoruz. Teşekkür ederiz.

Thread owner
Selamlar, öncelikle hayırlı olsun. Sunucu satın aldığımızda temiz dosyalarla kurulum yapıyor musunuz yoksa VSRO kurulumunu biz mi yapıyoruz?

Açıkçası temiz ve devamlı sorun yaşamayacağımız normal bir server kurmak istiyoruz. Teşekkür ederiz.
Merhaba discord veya WhatsApp üzerinden iletişim sağlarsanız detaylı açıklama yapabilirim alım yapacağınız pakete göre kurulum yapılmaktadır
Ben teşekkür eder hayırlı günler dilerim

Siparişi verdikten 1 saat sonra sunucuyu teslim aldım. Ayrıca sorularınıza çok hızlı şekilde cevap alabiliyorsunuz. Tavsiye ederim.

Edit sonucu aldım ve yaptırmak istedigim db sorunluydu kendisi sıfırdan db kurup herseyi teslim etti kendisi hem uygun fiyat hemde 7/24 iletişim halinde kendisine cok teşekür ederim ♥

Thread owner
Edit sonucu aldım ve yaptırmak istedigim db sorunluydu kendisi sıfırdan db kurup herseyi teslim etti kendisi hem uygun fiyat hemde 7/24 iletişim halinde kendisine cok teşekür ederim ♥
Rica ederim biraz gecikme için kusura bakmayın yinede problem oluşabilir fakat 7/24 çözmek içinde varız 😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar