Satış | Dsgn Oyun ve Edit Hizmetleri | Fransa Lokasyon | Kaliteli Hizmet | Oyun Açmaya Hazır mısın?

Thread owner
Server aldımçok ilgili arkadaşlar mükemmel ötesi her konuda yardımcı oluyorlar. Bölesi zor bulunur başarılar Rabbim yolunuzu açık etsin inşallah
Estağfurullah hiç kimse mükemmel değildir sadece biz işimizi severek en iyisini yapmak için her gün daha çok uğraşıyor sizi memnun etmek için çabalıyoruz teşekkür ederim sizede başarılar dilerim :)

Kendileri bize server hakkında çok yardımcı oldular ve 7/24 destek sağladılar gayet kaliteli ve istediğimiz hizmeti hızlıca aldığımızdan dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz

Thread owner
Kendileri bize server hakkında çok yardımcı oldular ve 7/24 destek sağladılar gayet kaliteli ve istediğimiz hizmeti hızlıca aldığımızdan dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz
Rica ederim 7/24 teknik desteğimiz her zaman her daim yanınızdayız! İyi oyunlar Dilerim..

Kendisinden sunucu satın aldım 7/24 destek verdiler. Saolsun kendisi baya yardımcı oldu ilgilendi geri dönüşleri olsun düşünmeden tercih edebilirsiniz

Hobi ve öğrenim amaçlı kendisinden sunucu satın aldım, Her konuda yardımcı oluyor yoğunluğunda bile elbet bi fırsat bulup dönüş sağlıyor. Bu işin vakkosusun benim için. Allah kazancını arttırsın.. Kazandığın para helaldir. :coffee::love:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar