ecSRO Çözüldü Ecsro 1.091 avatar cikar tak DC

Ecsro fedaisi

Developer
.
Aktiflik: 3%
1 Mesaj
Thread owner
SRO[2026-01-17 12-41-46]_78.webp

avatar_m_eu_wedding de cikarip tekrar giydigimde client crash ama tekrar oyuna gırdıgımde uzerımde sorun yok hatayı nerede yaptım çözemedim bı tek bu avatarda sorun var sebebini bilen varsa yardim :)

Merhaba,
Düzgün çalıştığını düşündüğünüz bir sunucudan, ilgili drese ait dosyaları alarak kendi sunucunuza ekleyip bu şekilde deneme yapmanızı öneririm.

İşlem yapmadan önce mutlaka yedek alın.

Oyla 0
Thread owner
Merhaba,
Düzgün çalıştığını düşündüğünüz bir sunucudan, ilgili drese ait dosyaları alarak kendi sunucunuza ekleyip bu şekilde deneme yapmanızı öneririm.

İşlem yapmadan önce mutlaka yedek alın.
ty reis cok denedim ama hepsinde ayni oldu ecsro motion kaldirmiyor 3015 spawn packetide patliyor yere atinca :(

Oyla 0
Thread owner
@Ecsro fedaisi

Were you able to solve this problem?
Subject: Critical Crash – Map Spawn Avatar Removal & BSR/BMS/BMT Incompatibility

There is a critical issue occurring during map spawn.

The map spawn system is not properly removing the related avatar entity. As a result, the BSR file is triggering an explosion/error state during spawn initialization.

The root cause appears to be a compatibility mismatch between the associated BMS, BSR, and BMT files. These resource files are not aligned structurally or version-wise, leading to instability and ultimately a client crash during map loading/spawn execution.

Current Problems Observed:

Avatar entity not being cleared correctly on spawn.

BSR file breaking during runtime.

Structural inconsistency between BMS / BSR / BMT.

Client crash during mapping spawn phase.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt