ecSRO Paylaşım ECSRO Devkit

Verdiğim linkten media.pk2 dosyalarını indir beyaz yerleri düzeltiyor old school server açılana kadar şimdilik steam pubg deyim içimizden biri açarsa oynamaya gelirim 😄
Bende işe yarasaydı bir tane açardım ama hiç çalışmıyor; DLL'i SRO istemcisine ne zaman enjekte etsem oyun açılmıyor.

Bende işe yarasaydı bir tane açardım ama hiç çalışmıyor; DLL'i SRO istemcisine ne zaman enjekte etsem oyun açılmıyor.
internet bağlantın çok yavaş olmasaydı uzak masaüstünden senin sorununu çözecektim ama senin bilgisayarında çalışmakta zorlanıyorum

internet bağlantın çok yavaş olmasaydı uzak masaüstünden senin sorununu çözecektim ama senin bilgisayarında çalışmakta zorlanıyorum
Bağlantım şu an iyi Discord'dan bana cevap ver.
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Videoyu dikkatlice izleyin ve sorunumu görün.
PinkLife

bunu geliştiren arkadaşlar elimde 4k sro_client.exe var bunda butun çözünürlükler nerdeyse ekli durumdadır görsellede gözüktüğü gibi ui scale yapamamısım kendi dllemle belki siz yaparsınız :)

Ekli dosyalar

• SRO2026-01-09_00-03-14_71.jpg
    SRO2026-01-09_00-03-14_71.jpg
    582.6 KB · Görüntüleme: 11
bunu geliştiren arkadaşlar elimde 4k sro_client.exe var bunda butun çözünürlükler nerdeyse ekli durumdadır görsellede gözüktüğü gibi ui scale yapamamısım kendi dllemle belki siz yaparsınız :)

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
reisim dll olarak atma şansın var mı isro 1.010 cliente inject edicem

bu
reisim dll olarak atma şansın var mı isro 1.010 cliente inject edicem
reis dll çalısmadı ama şöyle felan sorunlarla karsılastım :D yinede bulursam bi yere savelemissem atarım reis :)

Ekli dosyalar

• SRO2026-01-07_15-43-22_91.webp
    SRO2026-01-07_15-43-22_91.webp
    102.1 KB · Görüntüleme: 6
  • SRO2026-01-07_16-14-11_02.webp
    SRO2026-01-07_16-14-11_02.webp
    79.5 KB · Görüntüleme: 6

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Geri
Üst Alt