vSRO Paylaşım El Yakma Süresini Sorunsuzca Arttırma

tm düzelttim saniyesinde basıyor :D action release delaymış sorun :D
süreyi 0 yaptım basıyor :D
permament buflarla güzel gider bana sıkılırdım hep buf basmaktan
qj92gab.jpg

Sanırım anlatamadım ? isro da gördün mü bilmiyorum yeni skill sistemi var cold ligt ve fire skill lvl up yaptıkça bu üçü paralel gidiyor mesela bow açacaksın pocheon açtın birde el yakma açayım diyorsun fire cold ligt hepsi açılıyor beraber bunları tercih etmezsen yalnız pocheon ve force açabiliyorsun
Dediğin olay hitsro da var elemental yapmış hepsini tek builde toplamış

Sanırım anlatamadım ? isro da gördün mü bilmiyorum yeni skill sistemi var cold ligt ve fire skill lvl up yaptıkça bu üçü paralel gidiyor mesela bow açacaksın pocheon açtın birde el yakma açayım diyorsun fire cold ligt hepsi açılıyor beraber bunları tercih etmezsen yalnız pocheon ve force açabiliyorsun

eger bu oluyorsa bend eyapmak isterim xD bilgi verirseniz sevinirim

Thread owner
tm düzelttim saniyesinde basıyor :D action release delaymış sorun :D
süreyi 0 yaptım basıyor :D
permament buflarla güzel gider bana sıkılırdım hep buf basmaktan
qj92gab.jpg
el yakmasını sınırsız yaparsan sorun yaşarsın onu en azından 10 saniye bir gecikme koy. koymazsa adamlar devamlı 1 2 3 bastığında skili de devamlı basıcağı içinde mp sorunu yaşar söylim.

el yakmasını sınırsız yaparsan sorun yaşarsın onu en azından 10 saniye bir gecikme koy. koymazsa adamlar devamlı 1 2 3 bastığında skili de devamlı basıcağı içinde mp sorunu yaşar söylim.
Onu skill slotuna koyup 1 2 3 diye basan birinin aklından şüphe ederim ?
El yakmayı quick slota normal buff niyetine koyun bir kere açın hiçbir sorun olmuyor. 11 günlük yapılması da biraz abes olmuş o ayrı mesele ?

Thread owner
Onu skill slotuna koyup 1 2 3 diye basan birinin aklından şüphe ederim ?
El yakmayı quick slota normal buff niyetine koyun bir kere açın hiçbir sorun olmuyor. 11 günlük yapılması da biraz abes olmuş o ayrı mesele ?
sbot 8 saniyede otomatik tekrar el yakması basar o yüzden diyorum.belli bir gecikme koyarsa en azından botta devamlı basıp mp harcamaz :rolleyes:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar