N

vSRO Yardım Eski (3) Job Sistemi Ekleme Hakkında Bilgi ve Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nursis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nursis

.
Aktiflik: 1%
Ayın En Aktif Üyesi
Çırak 1 Mesaj
Thread owner
Herkese merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi, servera eski job sistemini eklemek istiyorum ancak etkili bir konu detaylı araştırmalarıma rağmen bulamadım.

Aşağıdaki konuda arkadaş aslında tam olarak istediğim şeyi yapmış. C'ye basınca 3 adet Job verisi görünüyor ve her biri birbirinden ayrı.

Forumda bunun hakkında açılan bir kaç konuya da göz attım ancak onlar benim istediğim gibi değil. Başka da konu bulamadım açıkçası.

Bununla alakalı bir paylaşım var mı acaba? Ya da en azından "Şöyle yapabilirsin" diyebileceğiniz bir şey var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

O satın aldı diye biliyorum 😁
40 cap mı sv si vardı galiba
Ve jtguard sourcelerde 3 job falan gördüm belki vardır devkitte
Yada hasanfiltre paylaşmıştı birisi oralarda 3 job kelimesini arat bulursun vardı sanırım

İstek yok old özelliklere olsa yapay zekaya yaptırırım da herkes filtrenin sahibinden alıyorlar bu özelliği genelde

Thread owner
O satın aldı diye biliyorum 😁
40 cap mı sv si vardı galiba
Ve jtguard sourcelerde 3 job falan gördüm belki vardır devkitte
Yada hasanfiltre paylaşmıştı birisi oralarda 3 job kelimesini arat bulursun vardı sanırım

İstek yok old özelliklere olsa yapay zekaya yaptırırım da herkes filtrenin sahibinden alıyorlar bu özelliği genelde

Teşekkür ederim. Söylediklerinize bir bakayım. En kötüsü neyi nereden yapacağımı bilsem hallederim çünkü yazılım bilgim var ama işte vsro dosyalarına belki 10 - 12 senedir el sürmedim ve tekrardan bakayım diye yola çıktım. Ama her şey çook değişmiş. Özellikle .dll yazma ve enjeksiyon vs. olayları gelmiş :D

Herkese merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi, servera eski job sistemini eklemek istiyorum ancak etkili bir konu detaylı araştırmalarıma rağmen bulamadım.

Aşağıdaki konuda arkadaş aslında tam olarak istediğim şeyi yapmış. C'ye basınca 3 adet Job verisi görünüyor ve her biri birbirinden ayrı.

Forumda bunun hakkında açılan bir kaç konuya da göz attım ancak onlar benim istediğim gibi değil. Başka da konu bulamadım açıkçası.

Bununla alakalı bir paylaşım var mı acaba? Ya da en azından "Şöyle yapabilirsin" diyebileceğiniz bir şey var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.
Bu konuyu açan arkadaş vakti zamanda benden destek talep etmişti bu sistem vsroplus guard'ına ait fakat böyle bir sistem özel bir proje değil. Siz yapabilmek istiyorsanız 3 alanda değişiklikler yapıp kod yazmanız gerekiyor;
  1. Client için yazmış olduğunuz özel kütüphanede ekleme yada düzenlemeler yapmalı gerekli offset yapıları ile sistemi oluşturmanız
  2. Filter içerisinde güncelleme yapmanız
  3. GameServer tarafında yazmış olduğunuz özel kütüphanede ekleme yada düzenlemeler yapmalı gerekli offset yapıları ile sistemi oluşturmanız

gerekiyor.​

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar