vSRO Çözüldü F10 a Magic POP Pack Ekleme

baysannet

.
Aktiflik: 4%
Şovalye 250 mesaj
Thread owner
Merhaba,
F10 a eklediğim Magic Pop card alındığında çantaya 20 tane gelmesini istiyorum, yani F10 a pack halinde magic pop eklicem. Stacklenemeyen bir item olduğu için astral immortaldaki gibi olmuyor sanırım yani denediğimde gs açılmadı. Çözümünü bilen var mı?

Thread owner
stacklanmıyor bildiğim kadarıyla hataya sebeb oluyordu
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

En fazla pack yapabilirsin onu
Evet stacklemek istemiyorum zaten pack olarak F10 a nasıl ekleyebilirim? Onu çözemedim

Oyla 0
Hmm yani scroll gibi olup kullandığında chestine 20 pop atabilirim o zaman orjinal yollarla bir çözüm yok diye düşünüyorum bu konuda direk F10 dan 20 adet almak gibi
Evet üst üste olmaz die düşünüyorum neden dersen oyun kısmına eklendiğinde sorunlara neden olur

Oyla 0
Maxiguard f10 prosedürü ile oynayıp
2. Bi magic pop ekleyip adeti 1 yapıp ama oyunda görünen ismini 11 yapıp
Aldığında otomatik olarak cheste atacak bir prosedur ayarla öyle kullan

Oyla 0
Maxiguard f10 prosedürü ile oynayıp
2. Bi magic pop ekleyip adeti 1 yapıp ama oyunda görünen ismini 11 yapıp
Aldığında otomatik olarak cheste atacak bir prosedur ayarla öyle kullan
11 gözüktüğünde chestte 11 olarak tek tek gelmesi lazım üst üste olursa magic popa konulduğunda oynanmak için hata vermez mi

Oyla 0
Merhaba,
F10 a eklediğim Magic Pop card alındığında çantaya 20 tane gelmesini istiyorum, yani F10 a pack halinde magic pop eklicem. Stacklenemeyen bir item olduğu için astral immortaldaki gibi olmuyor sanırım yani denediğimde gs açılmadı. Çözümünü bilen var mı?
Bir oyunda bunu daha önce yapmıştım. Maxiguard üzerinden çalışmıştım ve canlı SC ile doğrudan kutu içine 10 adet eklemiştim. Chest üzerine ayarlamıştım, hatta markete de eklemiştim. Sitede de yer alıyordu. İstersen sen de aynı şekilde yapabilirsin. Bence F10'a da koyabilirsin.

Oyla 0
starter pack yapılıp 11 tane alt alta şu şekilde yapılsa olmaz mı?
exec MaxiGuard_User.._AddItemToChest @CharID, 'MAGIC_POP_KODU', 1, 'Magic POP'

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar