F10 item mall açmak için f10 basıyorum yes diyorum işlem yok açılmıyor hiç bir şekilde.
- sro_client güncelledim yine açılmıyor.
Fikri veya çözüm bilgisi olan var mı ?
- sro_client güncelledim yine açılmıyor.
Fikri veya çözüm bilgisi olan var mı ?
Hexadecimal to Decimal Converter
Sro clientten sadecebunu sro_clientten mi yoksa gameservardan mı yapmam lazım?
gs = kguard edgenin
sro_client = mevcut çalışan farklı oyununkinide denedim.
Dediğiniz yolu birazdan deneyip bilgide vereceğim.
Sro clientten sadece
Vsrodan bahsettigine eminmisin vsroda böyle sorunlar mevcut değil tek f10da fazla item varsa crash verir 7000 limiti yukselterek bu crash giderilirollydbg ile sro_client açtım 00BA2156 değerini arattım
1B58 = 7000 olan değeri
2710 = 10000 değeriyle değiştirdim test ettimaynı f10 açılmadı
4E20 = 20000 değeriyle test ettim yine açılmadı.
Direk F10 basıyorum yes no kısmı var yes basıyorum hiç bir etki yok gs yede hata raporu gitmiyor.
F10 extra bir eklentim yok sadece dres + pre ekli başka bir şey ekli değil bunlar özel yapılan itemler değil temiz clean her dbde olan itemler. Farklı bir öneriniz var mı?
Silme işlemini nasıl yaptınız?vsro evet bende zaten ilk defa karşılaştığım için anlam veremedim. Fazla item ekli sanırım düşüncesiyle mevcut f10daki tüm itemleri neredeyse sildim yine açılmıyor. Etkisiz tamamen.
Yani Önceden çalışıyordu ? Silme işleminde eksik yapmış olabilirsiniz.vsro evet bende zaten ilk defa karşılaştığım için anlam veremedim. Fazla item ekli sanırım düşüncesiyle mevcut f10daki tüm itemleri neredeyse sildim yine açılmıyor. Etkisiz tamamen.
Aslında bir şey silmedim önceden de çalışıyor mu hatırlamıyorum hiç bakmamışdım f10'aSilme işlemini nasıl yaptınız?
Vsronpc programı ile mi yoksa manuel mi?
vSRO.ORG; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur.
Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. İletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır.