vSRO Çözüldü F10 Premium ve Stoneler Bölümlerinden Item Alma Sorunu

AleriyaSama

VArcane Family

.
Aktiflik: 100%
Web sitesi
www.vsro.org
Thread owner
Herkese Merhaba!

F10 üzerinde exchange - avatar gibi bölümlerden bütün eşyaları satın alabiliyorum fakat premium ve stoneler bölümünden eşya alamıyorum.

Dipnot : Yeni item eklemedim. F10'da olan o itemları daha sonra tekrar ekleyip "SQL Düzenle" yaptım. Yine olmadı konu hakkında bir bilgisi olan var mı?

Thread owner
O eşyaları önce RefPackageItem'den siliyorsun. Sonra VsroNpc programı ile database düzenle diyorsun. (refpackageitem'den silip düzenle dediğimizde diğer tablolardan da siliyor.)
Sonra herhangi bir eşyanın fiyatını değişip > kaydet.. sonra tekrar eski fiyatı verip kaydet diyorsun. Bunu yapınca çıktı alınabiliyor.. Sonra patch edip sıkıntılı eşyaları yeniden ekleyerek bi patch daha atıyorsun.
Deneyelim

Oyla 0
Bugüne kadar elime geçen db'lerin neredeyse tamamında şunu gördüm... Immo ve astral stone'lardan kopya olanlar var. GM_EVENT ve EVENT gibi.. Ayrıca ekleyeceğin stonelarda da common > CanSell kısmına da bi bakmanı öneririm.

RefPackageItem'de oto ID kapatıp silersin.. düzenledikten sonra vsronpc programı ID'leri düzenleyip kilitleyecektir.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar