Herkese merhaba, defender bu virüsü bulup uyarı veriyor bilgisi olan varmıdır ? Sıfır sunucuya forumdan aldığım filesla kurulum yaptım bu virüsle ilgili pek bilgi edinemedim bilgisi olan varmıdır ?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Files'ta Agent ve bazı exelerde çıkan virüs
Merhaba,
bu virüs bir tür truva atı (Trojan) olarak sınıflandırılan kötü amaçlı yazılım. Bu virüs, genellikle kullanıcıların kişisel bilgilerini (örneğin, kullanıcı adları, şifreler, banka bilgileri) çalmak için tasarlanmış. Özellikle QQ Pass olarak bilinen bu yazılım, çevrimiçi oyun hesapları, sosyal medya hesapları ve diğer önemli verileri hedef alabilir.Chrome önbelleğine sızıp verileri sızdırıp gönderebilir.Çoğu files virüslüdür zaten.
Keyifli Forumlar.
Forumdan aldığım bir filesta cıktıMerhaba,
bu virüs bir tür truva atı (Trojan) olarak sınıflandırılan kötü amaçlı yazılım. Bu virüs, genellikle kullanıcıların kişisel bilgilerini (örneğin, kullanıcı adları, şifreler, banka bilgileri) çalmak için tasarlanmış. Özellikle QQ Pass olarak bilinen bu yazılım, çevrimiçi oyun hesapları, sosyal medya hesapları ve diğer önemli verileri hedef alabilir.Chrome önbelleğine sızıp verileri sızdırıp gönderebilir.
Keyifli Forumlar.
Tüm fileslarda virüsler bulunabilir.Virüssüz files piyasada bulamazsınız.Forumdan aldığım bir filesta cıktıhiç hoş olmadı teşekkürler
bu biraz anormal gibi amaTüm fileslarda virüsler bulunabilir.Virüssüz files piyasada bulamazsınız.
Anormal bir durum göremiyorum.Piyasda ki tüm fileslar virüslü iken clean bir files aramak yanlış olur.bu biraz anormal gibi ama
Bu isimde bi trojana daha önce denk geldin mi peki?Anormal bir durum göremiyorum.Piyasda ki tüm fileslar virüslü iken clean bir files aramak yanlış olur.
ne yazık ki bu ve buna benzer birçok virüs gördüm ve birçoğuda zararsızdırlar. Bu fileslar başka sunucularda deneniyor ve sunucu ortamında çalıştıkları için birden fazla virüs ve trojana maruz kalabiliyor.Bu isimde bi trojana daha önce denk geldin mi peki?
teşekkürlerne yazık ki bu ve buna benzer birçok virüs gördüm ve birçoğuda zararsızdırlar. Bu fileslar başka sunucularda deneniyor ve sunucu ortamında çalıştıkları için birden fazla virüs ve trojana maruz kalabiliyor.
Rica ederim. Keyifli forumlar.teşekkürler
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)