vSRO Çözüldü Files'ta Agent ve bazı exelerde çıkan virüs

Xaint

.
Aktiflik: 6%
Muhafız 100 mesaj
Web sitesi
www.twitch.tv
Thread owner
Herkese merhaba, defender bu virüsü bulup uyarı veriyor bilgisi olan varmıdır ? Sıfır sunucuya forumdan aldığım filesla kurulum yaptım bu virüsle ilgili pek bilgi edinemedim bilgisi olan varmıdır ?
Adsız.png

Herkese merhaba, defender bu virüsü bulup uyarı veriyor bilgisi olan varmıdır ? Sıfır sunucuya forumdan aldığım filesla kurulum yaptım bu virüsle ilgili pek bilgi edinemedim bilgisi olan varmıdır ?
Adsız.png
Merhaba,

bu virüs bir tür truva atı (Trojan) olarak sınıflandırılan kötü amaçlı yazılım. Bu virüs, genellikle kullanıcıların kişisel bilgilerini (örneğin, kullanıcı adları, şifreler, banka bilgileri) çalmak için tasarlanmış. Özellikle QQ Pass olarak bilinen bu yazılım, çevrimiçi oyun hesapları, sosyal medya hesapları ve diğer önemli verileri hedef alabilir.Chrome önbelleğine sızıp verileri sızdırıp gönderebilir.Çoğu files virüslüdür zaten.

Keyifli Forumlar.

Thread owner
Merhaba,

bu virüs bir tür truva atı (Trojan) olarak sınıflandırılan kötü amaçlı yazılım. Bu virüs, genellikle kullanıcıların kişisel bilgilerini (örneğin, kullanıcı adları, şifreler, banka bilgileri) çalmak için tasarlanmış. Özellikle QQ Pass olarak bilinen bu yazılım, çevrimiçi oyun hesapları, sosyal medya hesapları ve diğer önemli verileri hedef alabilir.Chrome önbelleğine sızıp verileri sızdırıp gönderebilir.

Keyifli Forumlar.
Forumdan aldığım bir filesta cıktı :D hiç hoş olmadı teşekkürler

Bu isimde bi trojana daha önce denk geldin mi peki?
ne yazık ki bu ve buna benzer birçok virüs gördüm ve birçoğuda zararsızdırlar. Bu fileslar başka sunucularda deneniyor ve sunucu ortamında çalıştıkları için birden fazla virüs ve trojana maruz kalabiliyor.

Thread owner
ne yazık ki bu ve buna benzer birçok virüs gördüm ve birçoğuda zararsızdırlar. Bu fileslar başka sunucularda deneniyor ve sunucu ortamında çalıştıkları için birden fazla virüs ve trojana maruz kalabiliyor.
teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt