vSRO Paylaşım Forgotten World Reset [Scroll]

PortalDark

Sıkıldım

.
.
Aktiflik: 100%
3000 mesaj Lord
Thread owner
Merhaba değerli vsrobiz üyeleri/ziyaretçileri

forgotten world görevini teslim ettikten sonra tekrar görev aldırmak isterseniz bu prosüdürü uygulayabilirsiniz.

SRO_VT_LOG ==> Programmability ==> Stored Procedures ==> _AddLogItem

teşekkürler paylaşım için
çifte paylaşım yapıyon bir orda bi burda :D

Biz bunu job ceza silici veya guild ceza silici ile yapıyorduk :D aynı görevi görüyor

nasıl aynı görevi görüyor ki timejob'dan silince o taşların süresi silinir bu ise direk görevi resetliyor
Hts oynarken fgw süresini ceza siliciyle geçiriyorduk sonra taşları çıkarıp görevi verip itemi aldıktan sonra tekrar fgw ye devam ediyorduk herhangi bir süre istemiyordu görevde. Tabi nasıl olduğu hakkında şuan fikir sahibi değilim :D

burada ki amaç süre değil şöyle düşünelim accessory seti fgw eklediniz görevi teslim ettikten sonra tekrar görev yapamazsın tamamladığın için, ama bu prosüdürle görevi temizleyeceği için tekrar yapabileceksiniz.
Peki görev süresini tamamen nasıl kaldırabiliriz? (bu scroll a gerek kalmadan sürekli tekrarlayabilmek)

buradaki query zaten taş süresi veya içerde kalma süresi değil , direk görevi teslim ettikten sonra tamamlandı olayını sıfırlama
ksk2hand hocamızın paylaştığı query ile süreyi sıfırlayabilirsin
Sen anlamadin beni görev tek seferlik diyorsun, onu sınırsız hale nasıl getirebiliriz? Oynadığım serverlerde awaken sistem mevcut bu yüzden o görevde 1 sefer diye sınır yok sınırsız yapabiliyorsun bundan bahsediyorum

Merhaba değerli vsrobiz üyeleri/ziyaretçileri

forgotten world görevini teslim ettikten sonra tekrar görev aldırmak isterseniz bu prosüdürü uygulayabilirsiniz.

SRO_VT_LOG ==> Programmability ==> Stored Procedures ==> _AddLogItem
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt