vSRO Paylaşım Fortress War Uniqueleri Ekleme

Thread owner
öneli değil dostu ne demek istersen bendeki linkleri kullanm mesajında gören ilk onları indirir sorun yaşamasın daha sonra :)
Gerek yok hacım. Zaten çoğu kişi cdata20.000 ve 25.000 de değişiklik yapmamıştır. Yapsalar da alıp şak diye yapıştırmazlar diye düşünüyorum. :D

Thread owner
Eline sağlık, harika paylaşımlar yapıyorsun. Çok güzel bir şekilde anlatılmış konu. ❤

Başarılar. ^^
Teşekkür ederim. Sen böyle yazınca daha bi tahrik oluyorum ve daha çok konu açasım geliyor. Bil istedim. ❤

Kervan Slot ayarlarını yaparken o Txt leri kullanıyorlarya umarım yapan dediğin gibi hatırlar. Kervan can slot konusu elimde her şeyiyle hazır bütün petlere dair onu paylaşıcam bi ara kopyala yapıştır yapmaları yeticek yani :D

Olan şey scroll basınca uniquenin notice yazması değil miydi? Yani bu uniquelerin tablodan rarity değerini değiştirerek normale çevirsek, sorun düzelmez mi?
Tai-Sui scroll'la karıştırdın galiba. Arkadaşın paylaştığı sadece kale savaşı sırasında spawn edilen kale koruyucuları olarak geçen yaratıkların, unique'ye çevrilmesi. Bir nevi tai-sui formuna sokulması ki kale savaşı sırasında bildigim kadarı ile spawn edemiyorsun tai-sui'yi. Kastettiğim noktada bu kısımdı.

Thread owner
Kervan Slot ayarlarını yaparken o Txt leri kullanıyorlarya umarım yapan dediğin gibi hatırlar. Kervan can slot konusu elimde her şeyiyle hazır bütün petlere dair onu paylaşıcam bi ara kopyala yapıştır yapmaları yeticek yani :D
Allaah ben onu unuttum. :oops::eek: Ben de ayarlamıştım. Gitti desene. :D

:D aga beeeee
kıyamam sana ya :D :ADfadfad ha işte o yüzden dedim ya :D paylaşımı düzelt istersen komple değiştirin değil de bunları değiştirin diye :D
kervan için characterdata_5000 ve 25000 de işlem yapılıyor sana sadece 25000 lazım onu düzeltmen lazım geçmiş dosyalarında vardır belki gerçi kendi dosyalarını extract ederek yaplaştıysan sorun yaşamazsın sen :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt