vSRO Paylaşım Full Sorunsuz DbToMedia Programı Vsro İçin Geçerlidir.

Dbtomedia yaparken crash probleminiz veya sro_client kapatması yaşıyorsanız tam size göre full fixdir.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Keşke çalışsaydı o kadar güzel olurdu ki. Bartu hocam öncelikli olarak emeklerinize sağlık. Şimdi şu zamana kadar piyasada olan tüm dbtomediaları denedim istisnasız hepsinde crash alıyorum.
Crash aldığım txt ler şu şekilde:
characterdata_45000
itemdata_25000
itemdata_35000
itemdata_40000
itemdata_45000
siegefortressitemforge

şimdi bu hatanın sebebi bence databaseye eklenen itemlerin id lerinin iyi verilmemesi. çünkü db de itemler 50246 sayısında bitmiş ama yeni itemleri 60000 den başlatmış 61500'ye kadar eklemiş. Sonrasında bidaha 70001 den başlayıp 70063'e kadar devam ettirmiş. Media.pk2 sorunsuz çalışıyor ama DBTOMEDİA yapamıyorum. Media.pk2 manuel incelediğimde 70001 ile 70063 arasındaki itemleri itemdata_45000.txt dosyasına eklendiğini görüyorum. Bu yüzden hata vermiyor. Şimdi dbtomedia ise 60000 arasındaki sayıları da itemdata_45000.txt içine alıyor. onlar için itemdata_65000.txt oluşturmuyor. ve 70001 den yukarıdaki itemler ise hiç dbtomedia ya girmiyor.
Ayrıca Spare'nin paylaşmış olduğu dbtomedia denedim ve bana gerçekten itemdata_65000.txt ye kadar verdi Fakat onda da crash alıyorum. sro.cliente edx loaderden başlat diyorum. küçük başlatma ekranı geliyor sonra direk kapanıyor.

Thread owner
Enteresan bı bakabilirmiyim anydesk atarsaniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt