iSRO-R Yardım Game Server

nmutlutdiyen

.
Aktiflik: 2%
Çırak 50 mesaj
Thread owner
Selamın aleyküm
bu hataları nasıl düzeltebilirim bana yardımcı olursanız sevinirim dostlarım:)
birde satılan itemler geri geliyor ışınlandıktan sonra
teşekkürler şimdiden

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    264 KB · Görüntüleme: 36
  • 2.jpg
    2.jpg
    273.3 KB · Görüntüleme: 33
  • 3.jpg
    3.jpg
    287.8 KB · Görüntüleme: 31
Thread owner
Öncelikle databaseleri kurduğunuzu farzediyorum kurduğunuzda database adı SILKROAD_R_LOG olarak kaydediliyor fakat siz bu database adını SILKROAD_R_SHARD_LOG olarak güncelleyeceksiniz çünkü SILKROAD_R_SHARD Databasesinde tüm gerekli yerlerde bu isimde ayarlı

şimdi geçelim sorunumuza öncelikle vsroda yaptığımız gibi item bug çözümünü yapacağız

SHARD databasesinde _STRG_DEL_ITEM_NoTX isimli proc modify edip itemToDelete girdisi mevcut 2-3 tane onları ItemToDelete gibi bi üst satırda nasıl yazıldıysa aynı şekilde yazıp düzenliyoruz

aşağıdaki resim vsrodan örnektir

1664783023687.png

gelelim npcden item alınca atma olayına

_STRG_DEL_ITEM_NoTX bu içeriği buldum ama ItemToDelete burayı bulamadım bu nerdeydi :D

Geri kalanını hallettim ama bu bölümü yapamadım

Oyla 0
_STRG_DEL_ITEM_NoTX prosedürünü açarsan ilk başta ki satırlar da
ELSE IF ( @DelFromPC_Inv = 3 ) -- #ifdef ADD_TRADE_BAG_INVENTORY
SELECT @itemToDel = ItemID FROM _TradeBagInventory WHERE CharID = @OwnerID AND Slot = @Slot
ELSE IF ( @DelFromPC_Inv = 4 ) -- #ifdef ADD_TRADE_EQUIP_INVENTORY
SELECT @itemToDel = ItemID FROM _TradeEquipInventory WHERE CharID = @OwnerID AND Slot = @Slot

kırmızı ile işaretlediğim yerleri küçük "i" harfi ile yazılmış olduğunu görürsün o küçük "i" harflerini büyük "I" harfi ile değiştirirsen sorun düzelir ve altında ki kırmızı çizgi gider.

Oyla 0
Thread owner
_STRG_DEL_ITEM_NoTX prosedürünü açarsan ilk başta ki satırlar da
ELSE IF ( @DelFromPC_Inv = 3 ) -- #ifdef ADD_TRADE_BAG_INVENTORY
SELECT @itemToDel = ItemID FROM _TradeBagInventory WHERE CharID = @OwnerID AND Slot = @Slot
ELSE IF ( @DelFromPC_Inv = 4 ) -- #ifdef ADD_TRADE_EQUIP_INVENTORY
SELECT @itemToDel = ItemID FROM _TradeEquipInventory WHERE CharID = @OwnerID AND Slot = @Slot

kırmızı ile işaretlediğim yerleri küçük "i" harfi ile yazılmış olduğunu görürsün o küçük "i" harflerini büyük "I" harfi ile değiştirirsen sorun düzelir ve altında ki kırmızı çizgi gider.
teşekkür ederim sağolun

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar