vSRO Çözüldü Game Server Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ESoyunmez

.
Aktiflik: 3%
Muhafız 250 mesaj
Thread owner
3 GUNDUR UĞRAŞIYORUZ AMA SU HATA'YA BİR ÇÖZÜM BULAMADIK GAME SERVER AÇILMIYOR.

Ekli dosyalar

• 16.png
    16.png
    561.6 KB · Görüntüleme: 62
Thread owner
Hala Daha Sorun Yok Diyorsun Sorunu Attığım Halde Utanmadan Sorun Yok Diyorsun Daha Hiç Bir Seye Cevabın Olmadan Ahkem Kesiyorun Sorun Yoksa Bunun Sebibi Açıkla Ozaman Kardeşim Buradaki Herkez Salakda Bi Senmi Akıllısın ? Mesajlar Duruyor İstersen Onları Paylaşıyım Edibiyat Yapmayı Biliyorsun Burada Açık Arıyanda Yok Farkındaysan Bu Arada Bir Sorun Var ( Senin ISrarla Sorunsuz Dediğin ) Biz Burada O Sorunu Çözmeye Çalısıyoruz Susasıyım Diyorum Olmuyor Ağzın Edebiyata Gelince Güzel Yapıyor Sorun Olmıyan DB Olsa Bu Kadar İnsan Neden Yardım Etmek İçin Uğrassın ? Gelipde Burda Yok Söze İtibar Etmeyen Yok Ivır Zıvır Muhabbetlerine Girme ! Adamların Yorum Yaptığı Seye Gelip Hala Burda Yok Sorunlu Değil Sen Yanlış Yapmıssındır Cümlerler Kuruyorsun Ağzın Laf Yapıcağına Güzelce KArdşeim Buradaki Şundan Kaynaklı Demeyi Becersen Sorun Ortadan Kalkacak!
Birader aramızda özel olan konuşmayı insanların içinde paylaşman senin ne kadar olgun bi adam olduğunu gösteriyor, konuyu illa burada yazdıracaksın bana, db'de sorun yok diye kaç kere tekrar ettim hala ısrarla aynı şeyi tekrar ediyorsun, sözüme itibar etmeyip aynı şeyi tekrar ediyor ve ben sana aynı şeyi tekrar sormazsan sevinirim üstadım dediğimde ise bu nasıl tavır diyorsun, kusura bakma ya benden başkasının olmayan db'de yine benim vereceğim cevabın önemli olduğu, söylediğimin geçerli olması gereken yerde hala ısrarla aynı şeyleri tekrar edip seni uyardığım için kusura bakma :D sonra benden düzgün üslup bekleme usta, hayatta en nefret ettiğim iki şey var birincisi insanların açıklarını aramak ikincisi ise söze itibar etmemek, selametle.

Oyla 0
Hala Daha Sorun Yok Diyorsun Sorunu Attığım Halde Utanmadan Sorun Yok Diyorsun Daha Hiç Bir Seye Cevabın Olmadan Ahkem Kesiyorun Sorun Yoksa Bunun Sebibi Açıkla Ozaman Kardeşim Buradaki Herkez Salakda Bi Senmi Akıllısın ? Mesajlar Duruyor İstersen Onları Paylaşıyım Edibiyat Yapmayı Biliyorsun Burada Açık Arıyanda Yok Farkındaysan Bu Arada Bir Sorun Var ( Senin ISrarla Sorunsuz Dediğin ) Biz Burada O Sorunu Çözmeye Çalısıyoruz Susasıyım Diyorum Olmuyor Ağzın Edebiyata Gelince Güzel Yapıyor Sorun Olmıyan DB Olsa Bu Kadar İnsan Neden Yardım Etmek İçin Uğrassın ? Gelipde Burda Yok Söze İtibar Etmeyen Yok Ivır Zıvır Muhabbetlerine Girme ! Adamların Yorum Yaptığı Seye Gelip Hala Burda Yok Sorunlu Değil Sen Yanlış Yapmıssındır Cümlerler Kuruyorsun Ağzın Laf Yapıcağına Güzelce KArdşeim Buradaki Şundan Kaynaklı Demeyi Becersen Sorun Ortadan Kalkacak!
Çerkezi kes birader, sorun yok ben denedim, hata senden kaynaklıdır, birşeyleri eksik yapıyorsundur, senin haricinde kimsedende dönüş almadım, yapamayan varsada yapanlarda var, yapamıyorsan sorun sende, ben sana çözüm odaklı geldim, tekrardan farklı bi db olarak attım ama sen yine ısrarla olmuyor dedin, denedinmi oda malum, o yüzden boşu kes, açık arıyorsun demedim sevmediğim şeyleri söyledim, ikincisini sen yapıyorsun ve aynı şeyi tekrar ediyorsun, sorunu kendinde ara, deneyip yaptığım şey ve yapanlarda oldu bir tek senden dönüş var ve sorun sende bu kadar basit, ben senin yapamadığın hataya yardım etmek zorunda değilim niye yardım edeyim birader, bunu yapmak zorundaymışım gibi yazıyorsun bide :D hadi kardeş hadi tatavayı kes işine bak.

Oyla 0
sakin olun beyler :)
@ESoyunmez sana o databaseyi Erhan hoca mı sattı ? ondan mı kızıyorsun adama ?
yoksa sana yardım etmiyor diyemi ?

ayrıca senden sabahleyin gs yi pencereyi büyüterek atki yardımcı olalım diye SS istemiştim

Oyla 0
Thread owner
sakin olun beyler :)
@ESoyunmez sana o databaseyi Erhan hoca mı sattı ? ondan mı kızıyorsun adama ?
yoksa sana yardım etmiyor diyemi ?
Hocam Adam Satmadı Paylaşmıs Daha Öncede Serverınde Oynnayıp Beğendiğim İçinde Kullanmak İstedim Ama Gördüğünüz Gibi DB'de Sıkıntı Var Bunu DB Sahibi Olucak Şahsa Mesaj Attım Yardımcı Olurmusun Hata Var Diye Olamam Dedi Eyvallah Dedim Sonra Arkadaşlardan Yardımcı Olarını İstedim Onlarda Aynı Sonuçla Karşılastı Sonra Bende Tekrar Yazdım Sonra Arkadasta Dedi Ki DB SORUNLU DEĞİL SENDEN KAYNAKLI OLABİLİR DEDİ. 3 Kişi Aynı Şeyi Söylermi DB Sıkıntılı Yardım Etmesi Veya Etmemsi Prooblem Değil Fotoğraf Atıyorum DB Sahibi O Olduğu İçin Yine DB'de Sorun Yok Güncell Halini Paylaştım Dene Dedi Eyvallah Dedik Gene Aynı Hata Bu Sefer Saçma Sapan Konusmalara Başladı Edibiyat Yapmasını Çok Seviyor Herhalde Kendisi :D Zaten Sorunda Yardım Edip Etmemesi Değil DB Sahibisin Fotoğraf Atmısım Sana Sorun Sundan Kaynaklı Olabilir Bi Bak Dese Eyvallah Tutturmus DB Sıkıntılı Değil Sıkıntılı Değil

Oyla 0
Hocam Adam Satmadı Paylaşmıs Daha Öncede Serverınde Oynnayıp Beğendiğim İçinde Kullanmak İstedim Ama Gördüğünüz Gibi DB'de Sıkıntı Var Bunu DB Sahibi Olucak Şahsa Mesaj Attım Yardımcı Olurmusun Hata Var Diye Olamam Dedi Eyvallah Dedim Sonra Arkadaşlardan Yardımcı Olarını İstedim Onlarda Aynı Sonuçla Karşılastı Sonra Bende Tekrar Yazdım Sonra Arkadasta Dedi Ki DB SORUNLU DEĞİL SENDEN KAYNAKLI OLABİLİR DEDİ. 3 Kişi Aynı Şeyi Söylermi DB Sıkıntılı Yardım Etmesi Veya Etmemsi Prooblem Değil Fotoğraf Atıyorum DB Sahibi O Olduğu İçin Yine DB'de Sorun Yok Güncell Halini Paylaştım Dene Dedi Eyvallah Dedik Gene Aynı Hata Bu Sefer Saçma Sapan Konusmalara Başladı Edibiyat Yapmasını Çok Seviyor Herhalde Kendisi :D Zaten Sorunda Yardım Edip Etmemesi Değil DB Sahibisin Fotoğraf Atmısım Sana Sorun Sundan Kaynaklı Olabilir Bi Bak Dese Eyvallah Tutturmus DB Sıkıntılı Değil Sıkıntılı Değil
Anladım kral. O zaman sana tek tavsiyem şu:
Piyasada üzerine edit yani ekleme yapıldıktan sonra paylaşılan hiçbir database ile iş yapma. Çünkü diyelim ki şu anki sorunu hallettin ve bu database ile oyun açtın. Oyun aktifken, oyuncular içerdeyken bilmediğin başka bir sorun karşına çıkarsa işin içinden çıkamazsın!
çünkü databasenin geçmişini bilmiyorsun.
Bu işe emek harcıyorsan her zaman vsro 1.88 ile başlamanı tavsiye ederim. Bu, düştüğünde her daim daha hızlı ve kolay kalkmanı sağlar.

kimse bu işi anasının karnında öğrenmedi hepimiz senin gibiyiz başlıyorsan sıfırdan gir. bu benden sana bir Kardeş Tavsiyesi

Oyla 0
Thread owner
Anladım kral. O zaman sana tek tavsiyem şu:
Piyasada üzerine edit yani ekleme yapıldıktan sonra paylaşılan hiçbir database ile iş yapma. Çünkü diyelim ki şu anki sorunu hallettin ve bu database ile oyun açtın. Oyun aktifken, oyuncular içerdeyken bilmediğin başka bir sorun karşına çıkarsa işin içinden çıkamazsın!
çünkü databasenin geçmişini bilmiyorsun.
Bu işe emek harcıyorsan her zaman vsro 1.88 ile başlamanı tavsiye ederim. Bu, düştüğünde her daim daha hızlı ve kolay kalkmanı sağlar.

kimse bu işi anasının karnında öğrenmedi hepimiz senin gibiyiz başlıyorsan sıfırdan gir. bu benden sana bir Kardeş Tavsiyesi
Teşekkür Ederim Hocam Öyle Yapıcam.

Oyla 0
Kardeş sana edebiyata ihtiyacım yok, o 3 kişi seni takmamış olabilir, deneyipte teşekkür edenlerde oldu, nasıl olacak? saçmalayan sensin, beceremiyorsan başkasının dbsini kullanma kardeş.

Oyla 0
Thread owner
Kardeş sana edebiyata ihtiyacım yok, o 3 kişi seni takmamış olabilir, deneyipte teşekkür edenlerde oldu, nasıl olacak? saçmalayan sensin, beceremiyorsan başkasının dbsini kullanma kardeş.
Kardeş Bak İşine O Oldu Bu Oldu Diyecene Kabullen Artık İnsanın Sabrını Taşırma Sorunun Sebibi Söyliceksen Söyle Söylemiceksende Horuz Gibi Ötme Sıkmaya Başladın Artık.

Oyla 0
@MarsEDIT e kesinlikle katılıyorum. Daha önce ben de senin gibi editli db leri kurup oynamaya çalışıyordum ve çözemediğim hatalar aldım. Forumdaki değerli arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine clean db ve client kurup buradan çalışmaya devam ettim. Sağolunlar her konuda yardımcı oldular. Forumdaki değerli arkadaşlarımın sayesinde skill eklemeyi öğrendim. Buradan da değerli forum üyelerine selam olsun 🙂

Oyla 0
Kardeş Bak İşine O Oldu Bu Oldu Diyecene Kabullen Artık İnsanın Sabrını Taşırma Sorunun Sebibi Söyliceksen Söyle Söylemiceksende Horuz Gibi Ötme Sıkmaya Başladın Artık.
Hadi ben horoz gibi erkeğim, sen karı gibi aramızda olan muhabbeti konuda geçir.

Oyla 0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Etiketler
Etiketler Etiketler
si̇lkroad
Geri
Üst Alt