vSRO Çözüldü Gameserver Alarm.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan betrayal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

betrayal

.
Aktiflik: 10%
Çırak 500 mesaj
Thread owner
Selamlar. Gameserver herhangi bir hata vermiyor modüller kapanmıyor. Fakat serverin 14. saati ve gameserver alarm veriyor. Oyun açık herhangi bir etkisi yok gameserverda herhangi bir hata yok. Alarm vermesi normal mi yoksa ileride bir sıkıntı yaratır mı ?
1758287879772.png

MS'leri kontrol edin , muhtemelen hatalı mob spawn mevcut count sayısı şiştikçe game servere yük biniyor obje sayısı 250K'nın üstüne çıkıyorsa bu süreç içinde kapanır.

Oyla 0
Thread owner
MS'leri kontrol edin , muhtemelen hatalı mob spawn mevcut count sayısı şiştikçe game servere yük biniyor obje sayısı 250K'nın üstüne çıkıyorsa bu süreç içinde kapanır.
1758289021446.png
worldstatus bu şekilde. Şuan 1x kurulu edit yaptığım için fakat 5x olacak normal de veya 8x yükü bayağı hafifleteceğim o şekilde aslında test ederkende 3x veya 5x kursam böyle sorunlarla karşılamam gibi ne dersiniz ?

Oyla 0
istersen 10 x kur , eğer düzgün bir mob spawn yapılmaz bu diğer exelerdede aynı orantıda şişecektir.
Kullandığınız veritabanında absürt bir hata olabilir , bu alarm sorunu drob'a bağlamıyorum eğer gs runtime error time error hatası verirse drop sorunu yüzünden kendini kapatır.
Ama siz alarm verdiğini bahsettiğiniz muhtemelen buna mob spawn yükü biniyor , monotoring system üzerinden bunu izlemenizi tavsiye ederim.

Oyla 0
Thread owner
istersen 10 x kur , eğer düzgün bir mob spawn yapılmaz bu diğer exelerdede aynı orantıda şişecektir.
Kullandığınız veritabanında absürt bir hata olabilir , bu alarm sorunu drob'a bağlamıyorum eğer gs runtime error time error hatası verirse drop sorunu yüzünden kendini kapatır.
Ama siz alarm verdiğini bahsettiğiniz muhtemelen buna mob spawn yükü biniyor , monotoring system üzerinden bunu izlemenizi tavsiye ederim.
O zaman en sağlıklısı mob spawnı orjinale çekip gameserveri takip etmek olacak benim için. Takibini yapıp tekrar alarm alırsam mob ile alakalı olmadığını anlarım en azından fakat siz kesin mob spawn ile alakalı diyorsunuz. Tecrübeleriniz yanıltmaz umarım küçük bir hatadır ve beni yormaz

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt