vSRO Çözüldü GameServer process is blind hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan resone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

resone

.
Aktiflik: 8%
Lord 1 Mesaj
Thread owner
Merhaba, aşağıda SMC'den aldığım hatanın görselini paylaştım. GameServer'ı açar açmaz kendiliğinden kapanıyor. Yaptıklarım:
- Kguard'ın paylaştığı ShardManager ve GameServer dosyalarını yeniden yükledim ve spoof ile ip'leri düzenledim.(kguard kurulu)
- Portları bilgim ve tecrübem yettiğince kontrol ettim, fakat bu konuda hiçbir zaman emin olamıyorum. Çünkü henüz çok yeniyim, hata yapmış olma ihtimalim var.
- Data.pk2'yi yeniden çıkartıp Files klasörüne attım fakat değişen bir şey olmadı
- Dep ayarlarını da yaptım.
- Forumları gezerek aynı hatayı alanları bulmaya çalıştım, farklı tavsiyeleri denedim fakat yine başaramadım.

123123.webp

İşte certten çıkamıyor zaten problem yazmıyor , clean db ile mi çalışıyorsun? Herhangi bir dep ayarı yaptın mı?

Oyla 0
Thread owner
İşte certten çıkamıyor zaten problem yazmıyor , clean db ile mi çalışıyorsun? Herhangi bir dep ayarı yaptın mı?
Forumdan bulduğum db ile çalışıyorum, fakat daha önce kurulumu yapıp girmeyi başarabilmiştim. İlk defa bu hatayı alıyorum

Oyla 0
Db de hatalı bir girdi varsa olabilir daha önce başka db ile girdiysen aynı filesla, clean db ile denemeni öneririm

Oyla 0
Thread owner
Db de hatalı bir girdi varsa olabilir daha önce başka db ile girdiysen aynı filesla, clean db ile denemeni öneririm
maalesef beceremedim. Anydesk ile bağlanıp bakabilecek biri var mı acaba?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

konu güncel... Hala çözüm bulamadım maalesef. Anydesk ile bağlanabilecek biri var mı acaba?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Guard portunu yanlış port numarasını yazdığım için giriş yapamıyordum eline sağlık @iMonarch yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt