vSRO Çözüldü Gameserver unknow packet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icewalk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

icewalk

.
Aktiflik: 1%
Şovalye 1 Mesaj
Thread owner
Adsız.jpg

vSRO Devkit ile birseyler yapmaya calisiyorum ama ne yaptiysam addona ekledigim ozel paketleri bir turlu gameserver'e kabul ettiremedim. Bunun asil sebebi addon mu yoksa gonderdigim opcodelar ile alakali sorunlar mi yasiyorum bilgisi olan birisi yardimci olabilir mi

Adsız.jpg
vSRO Devkit ile birseyler yapmaya calisiyorum ama ne yaptiysam addona ekledigim ozel paketleri bir turlu gameserver'e kabul ettiremedim. Bunun asil sebebi addon mu yoksa gonderdigim opcodelar ile alakali sorunlar mi yasiyorum bilgisi olan birisi yardimci olabilir mi
Merhaba nasıl kodladığınızı bilmediğim için yüzeysel bir yorum yapacağım.Şöyle devkitten gönderilen opcode'un eğer gs e iletilmesini istemiyorsak filter dan engelleriz ve işlem yaptırabiliriz fakat gs e iletmek istiyorsak gs addon dll içerisinde bu opcodu tanımalamız gerekir. Yoksa disconnect,crash hataları ile karşılaşırız

Oyla 0
Thread owner
Ugrasip duruyorum halada bir adres bulmaya calisiyorum. Nereye gonderirsem gondereyim hala paketi almiyor. Butun Gameserverde adresler ayni mi yoksa degisiyor mu. ilk paylasilani kullaniyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

View hidden content is available for registered users!

Mantik hatasi var mi ? Gelen opcode tani gelen su opcode ise yap gibi yoksa cok mu yanlis ilerliyorum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorunu hook gönderdiğim adresi doğru bulduktan sonra halledebildim.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt