vSRO Çözüldü GameServerde çıkan bir uyarı mesajı

dumpperss

.
Aktiflik: 4%
Muhafız 1 Mesaj
Thread owner
Arkadaşlar merhaba gsde aldığım bir uyarı var bu konu üzerinde çok durulmadığını ve pek fazla bilgi olmadığını gördüm uyarı olması sebebiyle çok fazla dikkate alınmaması gerektiğini söylemişler ancak çözümü bilen veya bu uyarıya neyin sebep olduğunu bilen varsa söyleyebilirse yada fikirleriniz varsa çözmek isterim.
''msg is not completely used : IP:xxx.xxx.xxx NoDir:0x0122 (0x0000) (MsgType:3), 14 - 5'' bu şekilde bir uyarı mesajı çıkmakta karakter her ışınlandığında bu uyarıyı tekrarlamakta.

Thread owner
İlk kurduğum files evet burdan biri bağlanıp düzeltmişti yeni files kurup. Greenbook demişti iyi hatırlıyorum.
Tamamdır bunu araştıracağım ve deneyeceğim bunu söylememin sebebi GS'de uyarıları ollydbg ile gizleyebiliyorlar amacım gizlemek değil sorunu çözmek bu yüzden clean bir başka GS ile deneyeceğim buraya yazacağım. Teşekkür ederim
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Arkadaşlar şöyle ki sorun çözülmedi ama hata kaynağı bulundu @wenomi arkadaşımızın söylediği gibi greenbook ile alakalı bir durum gs değiştirip greenbook aktif ettiğimde karakter ışınlanınca bu hata artık çıkmıyor şimdi asıl soru şu greenbook sr_patcher ile fixliyordum şimdi ne ile fixlemek gerekiyor ki herşey doğru düzgün olması gerektiği gibi olsun

Ekli dosyalar

• test.webp
    test.webp
    43.7 KB · Görüntüleme: 25
Oyla 0
Thread owner
Bu uyarıyı kritik bir hata gibi düşünmek zorunda değilsin , toplam okunan byte sayısını tam hesaplayamadığı için client tarafına msg->ReadX() uyarı logu basıyor hepsi bu.
Yapısını görmek istiyorsan buradan kontrol ederek bakabilirsin.
açıkçası dün bir çok araştırma yaptım ve fileslerin sürümlerinin eşitlenmediği sürece bir sürü bu tarz şeyler çıkacağını anladım örneğin shard ve agent arasındaki veri gönderiminde dengesizlikler mevcut bu filesler files --> Client hepsi sürüm olarak aynı olduğunda sorunsuz çalışıyor ancak hepsinin eşit sürümünü bulmak zor SRC lazım oda bizde yok

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt