vSRO Çözüldü Garden Map Köprü Crash Sorunu

nes1963

.
Aktiflik: 3%
Muhafız 50 mesaj
Thread owner
Komple arabia map ekledim ama devil garden'a girince köprülere yakşalınca charsh oluyor. hadesin paylaşımından destek alarak ilerledim ütm herşeyi doğru yaptığımı düşnüyorum. bsr yollarını vs. herşeyi kontrol ettim ama çözüme ulaşamadım. bu konu hakkında sorun yaşayıp çözüme ulaşabilen var mı? forumda bu konu ile alakalı herhangi bir konu göremediğim için bu konuyu açtım.

Komple arabia map ekledim ama devil garden'a girince köprülere yakşalınca charsh oluyor. hadesin paylaşımından destek alarak ilerledim ütm herşeyi doğru yaptığımı düşnüyorum. bsr yollarını vs. herşeyi kontrol ettim ama çözüme ulaşamadım. bu konu hakkında sorun yaşayıp çözüme ulaşabilen var mı? forumda bu konu ile alakalı herhangi bir konu göremediğim için bu konuyu açtım.
Bende bu sorunu yaşıyordum. Köprüleri görür görmez crash atıyordu. Sonrasında data vs bir şekilde halletmiştim. Bu Sefer köprü üstünde oda girişlerine gelince dc atıyordu. Database değiştirip sorunu öyle çözmüştüm hocam bilginiz olsun. O database'ye map eklerkende çok sorun yaşamıştım. Garden'i iptal edip edit'e devam etmiştim ama sonradan map eklemede de sorun çıkardı. Komple db değiştirmiştim. belki yapabilen vardır db değiştirmeye gerek kalmaz ama sinek gibi küçük ama miğde bulandıran sorunlar maalesef

Oyla 0
Thread owner
bunu daha öncesinde yapmıştım 5-6 ay önce sorunsuz tek seferde ama bu sefer nedense böyle saçma sapan bir hata ile uğraşyorum

Oyla 0
_RefRegion verilerini doğru eklediğinden emin ol muhtemelen kordinat değişimlerindeki uyumsuzluk nedeni ile Crash yiyor olabilirsin

Oyla 0
Çözüm
Media.pk2-> eventzonedata icinde ekli mi kopruler? Bundan dolayi atıyor diye hatirliyorum.

Oyla 0
Thread owner
cevap veren herkese teşekkürler sorunun kaynağını buldum benzer sorunla karşılaşanlar için crash yediğiniz yere önce warp kodu ile gidin görsellerde sorun varsa client ve db referans uyuşmazlığı vardır yoksa regionlardadır zaten bu yoldan ilerleyerek sorunun regionlarda olduğunu farkettim gerekli regionları _RefRegion ve _RefInstance_World_Region tablolarına ekledikten sonra sorun düzeldi.

Oyla 0
cevap veren herkese teşekkürler sorunun kaynağını buldum benzer sorunla karşılaşanlar için crash yediğiniz yere önce warp kodu ile gidin görsellerde sorun varsa client ve db referans uyuşmazlığı vardır yoksa regionlardadır zaten bu yoldan ilerleyerek sorunun regionlarda olduğunu farkettim gerekli regionları _RefRegion ve _RefInstance_World_Region tablolarına ekledikten sonra sorun düzeldi.
tahmin etmiştim düzeltmene sevindim

Oyla 0
Çözüm dönüşü ve çözüm yolu için teşekkürler

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt