Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Çözüldü Gateway Açılmıyor.
- Konuyu Başlatan susamuru
- Başlangıç tarihi
IPInput kısmına girdiğim portu rule ekledim ama yine böyle yaptı, masaüstüne de txt açıyor kapanırkenPortlartla alakalı olabilir hocam kontrol edin
Oyla
0
Dediklerinizi zaten yapmıştım ama az önce denerken böyle bir hata aldım.DEP ekleyin deneyin eğer sorun çözülmezse srpatcher ile Gateway exeye ipinizi girin
Ekli dosyalar
Oyla
0
Dbde yanlış yükleme var İtem olabilir skill olabilir tablolara iyi bak ID cakismasida olabilirDediklerinizi zaten yapmıştım ama az önce denerken böyle bir hata aldım.
Oyla
0
query attım ama aynı id görünmüyor, chatgptye sordum aynı gatewayden birden fazla çalışıyor olabilir dedi öyleymiş vdsi kapatıp acınca hatayı atmadı yine gateway acıldı oyle durdu bir sure sonra kapandıDbde yanlış yükleme var İtem olabilir skill olabilir tablolara iyi bak ID cakismasida olabilir
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
eğer sizde prosedür varsa bir de onu deneyeyimDbde yanlış yükleme var İtem olabilir skill olabilir tablolara iyi bak ID cakismasida olabilir
Oyla
0
Database sorunlu galiba hangisini kurdunquery attım ama aynı id görünmüyor, chatgptye sordum aynı gatewayden birden fazla çalışıyor olabilir dedi öyleymiş vdsi kapatıp acınca hatayı atmadı yine gateway acıldı oyle durdu bir sure sonra kapandı
eğer sizde prosedür varsa bir de onu deneyeyim
Oyla
0
NfsroDatabase sorunlu galiba hangisini kurdun
İlk defa indirdiğimID cakismasi yoksa link çakışmasıda olabilir daha önce açılıyormuydu yoksa internetten indirip direk kurdugunuz bir databasemi
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)