vSRO Çözüldü Gateway Yüksek Lag

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alir13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alir13

.
Aktiflik: 8%
Şovalye 250 mesaj
Thread owner
Merhabalar,
Kguardedge ile bağlandığımda çok yüksek lag ile karşı karşıya kalıyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Guardı yüklemeden önce lag 0 idi şimdi her işlemde 1-2 bazen 3 saniye bekletiyor.

İyi forumlar!

Güncelleme: Gatewayden çıkış yapıp bidaha giriş yaptım bu sefer lag 44 göstermeye başladı fakat oyun içerisindeki lag düzelmedi. Hala çok fazla lag var.

Ekli dosyalar

• kguard.png
    kguard.png
    236.5 KB · Görüntüleme: 42
Oyla 0
Thread owner
Konuyu neden buraya taşıdığınızı anlamadım arkadaşlar olay tamamen Kguard ile alakalıydı.

Şimdi de böyle bir hata aldım ama oyundaki karakter herhangi bir DC yemedi.

Ekli dosyalar

• KGUARD2.png
    KGUARD2.png
    44 KB · Görüntüleme: 21
Oyla 0
guard olmadan muazzam derecede akıcı, yani sıfır lag. guard olunca lagdan hareket edemiyorum. tr makina ile mi alakalı gerçekten?
Merhabalar,

Üzülerek söylüyorum maalesef evet.

Çok uzun yıllardır tr cihazlarda hizmet vermek istemekteyim hatta parça parça olarak toplamda 5 veya 6 yıl hizmet vermeyi denedik ancak bir türlü yeterli altyapı hizmeti alamadık yerli firmalardan. Hatta bolca saldırı yediğimiz için nazikçe kovulduğumuz yerler oldu (Rad***e, Co**et, D*n).

Anadoludaki oyuncu için 1ms ile 15ms arası muazzam akıcı oyun deneyimi sağlayabiliyor olsak da korumak oldukça pahalı ve parasını ödemek de yetmiyor. Mühendisleri işlerini yapmamayı o kadar seviyor ki komşu sunucular korumasız ipleriyle saldırı yediğinde bizim cihazlar da erişim kaybediyordu.

Velhasılı OVH'nin Roubaix, Strazbourg, Gravelines ve Paris lokasyonlarında 1ms sürelerde guard ile oyun arası bağlantı verebiliyoruz. Anadolu'daki oyuncu 30ms ile 60ms aralığında yeterli bir akıcılıkta oyununu oynayabiliyor. Önerim her zaman Gravelines lokasyonudur spesifik bir kaç sebepten ötürü ama diğerleri de olur.

Keyifli çalışmalar dilerim.

Oyla 1

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar