vSRO Çözüldü GatewayServer Certten Geç Çıkıyor

ozzycoders41

.
Aktiflik: 3%
Muhafız 100 mesaj
Thread owner
Merhaba Oyuna ben giriş yapabiliyorum ama ikinci bir kişi giriş yapmayı denediğinde agent server tokentimeout veriyor ve gatewayserver certten geç cıkıyor (GatewayServer'i değiştirdigim halde)

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    125.1 KB · Görüntüleme: 54
Çözüm
Çözümü yazarsanız ayrıntılı şekilde aynı sorunu gelecekte yaşayacak olan arkadaşlarımızda faydalanabilir teşekkürler.
1. SQLEXPRESS'i Yeniden Güzel Bir Şekilde Kurdum ( WIN\SQLEXPRESS Olarak kurmanızı tavsiye ediyorum)
2. Denetim Masası - Ağ Ayarlarından - Alt Ağ Maskesi 255.255.255.0 Yerine 255.0.0.0 Olması Gerekiyor
3. GatewayServer Ve MachineManager'i Srpatcher İle Kendi İp Adresinizi Patchleyin
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@PerseVerace. Hocam ulaşabilcegim bir yer var mi dc veya skype gibi
Thread owner
Guard ile kullaniyorsan, maxiguard veyahut vsroplus fransa ,almanya lokasyon olmak zorunda aksi taktirde agente giris yaparken sunucuyla olusan delay fazla olacagindan token hatasi alirsiniz iyi forumlar dilerim.
Sorunu cözdüm teşşekür ederim cözüldü olarak değiştiriyorum

Oyla 0
Thread owner
Çözümü yazarsanız ayrıntılı şekilde aynı sorunu gelecekte yaşayacak olan arkadaşlarımızda faydalanabilir teşekkürler.
1. SQLEXPRESS'i Yeniden Güzel Bir Şekilde Kurdum ( WIN\SQLEXPRESS Olarak kurmanızı tavsiye ediyorum)
2. Denetim Masası - Ağ Ayarlarından - Alt Ağ Maskesi 255.255.255.0 Yerine 255.0.0.0 Olması Gerekiyor
3. GatewayServer Ve MachineManager'i Srpatcher İle Kendi İp Adresinizi Patchleyin
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@PerseVerace. Hocam ulaşabilcegim bir yer var mi dc veya skype gibi

Oyla 0
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt