vSRO Çözüldü gatewayserver.exe bulunamıyor hatası

TechTekno

.
Aktiflik: 1%
Muhafız 50 mesaj
Thread owner
sunucu aldım windows server 2016 kurulu test etmek amacıyla bir server kurulumu yapmak istedim ilk deneyimim olacaktı olamadı :( sr module ile start all modules diyorum gatewayserver ve farm manager agent server sr_globalmeneger.exe bulunamadı hatası veriyor sorun neyle kaynaklı nerede hata yapıyorum

3rr87px.png

sunucu aldım windows server 2016 kurulu test etmek amacıyla bir server kurulumu yapmak istedim ilk deneyimim olacaktı olamadı :( sr module ile start all modules diyorum gatewayserver ve farm manager agent server sr_globalmeneger.exe bulunamadı hatası veriyor sorun neyle kaynaklı nerede hata yapıyorum

3rr87px.png
gateway server değil o gameserver
SR_GameServer.exe
ctrl c ile kopyala ctrl v ile yapıştır

ve o kopyaladığın dosyanın adını SR_GlobalManager.exe yap düzelir.

Oyla 0
Thread owner
farm manager agent server için hangi exeleri kopyalayıp ismini değiştirmem gerek

Oyla 0
server fillesin içinden bir resim atarmısın nasıl yazılmış bakalım bir
defender açık bahsettiği exeler virüslü exe o yüzden silmiş olabilir defender

sro server açanın ve torrent oynayan birinin korsan oyun yani virüs programı kullanmaz :D

Oyla 0
Thread owner
defender açık bahsettiği exeler virüslü exe o yüzden silmiş olabilir defender

sro server açanın ve torrent oynayan birinin korsan oyun yani virüs programı kullanmaz :D
Hatayı aldıktan sonra dcontrol programı ile defenderi kapatmıştım ama tekrardan denerim tavsiye için teşekkürler
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Sorun çözüldü
Sorunun kaynağı Windows defender kapatıp dosyaları tekrsr yüklediğimde sorun kalmadı

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar