vSRO Paylaşım Geçmişten günümüze tüm exploit paketleri [GÜNCEL]

@bardo41 bedava paketlerini aldıysan çekilebilirsin yavrum. Saçma sapan laf atan olursa tabiki kovalayacağım :D
La bebe ben bu formda hic bir zaman bedava beketle işim olmadı gerekte duymadım 2012 den beri bu işi yapıyorum herseyimi kendim yapıyorum bence bedava almaya gelen belli bak ben hiç bişey paylaşmıyorum insanlara yardımcı oluyorum senin gibi boş konuşan boş insanlarla uğraşamicam ;)

Thread owner
Hiçbir şey paylaşmıyorsun ama insanlara yardımcı oluyorsun :D Beğenmiyorsan gelmeseydin konuya. Seni kimse zorla çağırmadı ve tebrik etmeni söylemedi. Söyle bana yapabildiğin en üst sistem ne onu kopyalayım forumda paylaşayım. Kim bebe kim değil herkes görsün.

Hiçbir şey paylaşmıyorsun ama insanlara yardımcı oluyorsun :D Beğenmiyorsan gelmeseydin konuya. Seni kimse zorla çağırmadı ve tebrik etmeni söylemedi. Söyle bana yapabildiğin en üst sistem ne onu kopyalayım forumda paylaşayım. Kim bebe kim değil herkes görsün.
Emin ol o kuş beynin basmaz :) bebe ben adama görüşümü yazdım sen tutun bebece cvp yazdın benim kim olduğumu sen iyi biliyosun sunucuburda kim diye sor anlatsınlar sana

received_674936533261023.jpeg
received_460252054759548.jpeg

Bu atıklarımdan 1 tanesini yap chn character leri eu cevir silah tak eline bakalım nasıl bişey yapıcan bebe kumda oyna se

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt