teşekkürler hocam sagolun Bu bilgileri paylaştığınız icin cok yararliMerhaba,
Aşağıdaki adımları tek tek ve dikkatlice yapınız. Başlamadan önce db ve client yedeği almayı unutmayınız.
Gerekli Dosyalar;
Spoiler kısmındaki tüm bilgiler aşağıdaki linkte mevcuttur.
Gm Mastery BigWarLike
Öncelikle aşağıdaki kodları gerekli tablolara ve txtlere yapıştıralım.
Şimdi gelelim Patch atacağımız dosyalara;
İçerisindeki media ve particless klasörünü direk patch internal klasörünün içine atınız. İşlemler bu kadar. Her şeyi doğru yaparsanız çalışacaktır.
Sadece gm speed yok işinizi kolaylaştıracak birden fazla skill mevcuttur. Toplu katletme mob işaretleme vs gibi birçok özellik.
İşlemleri bitirdikten sonra gs yi açmadan dbde yapacağınız değişiklik;
SRO_VT_SHARD'da _Char tablosundan karakterinizin ID'sini alıp
_CharSkillMastery kısmına gelip bu şekilde yapmalısınız. Aksi halde skiller gelmeyecektir. Sadece Chinese karakterlerde çalışmaktadır.
47(CharIDniz) 289(GM Skill Kodu) 1
Çalıştığına dair kanıt;
3. satırda normalde GM yazıyordu yaptığım farklı bir işlem sonucu gitti. Siz doğru yaptığınızda GM yazacaktır.
Saygılarımla,
BigWarLike
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Paylaşım Gm Mastery Skill Ekleme - Konu Anlatımı
- Konuyu Başlatan BigWarLike
- Başlangıç tarihi
-
- Etiketler
- gm mastery gm skill ekleme vsro gm skill
team viewer veriniz.herşeyi tıpatıp aynı yapıyorum, ama en son chara giriş yapamıyorum
dm atmak istedim ama yapamadım özelden nasıl ulaşabilirim acabateam viewer veriniz.
Yok ne yaptiysam beceremedim, client crash oluyor. databaseden mastery ekleyince. Tag skilinde skilleffect eksik onu kaldirdim belki ondandir diye ama yine ise yaramadi :/
vSRO Paylaşım - Serverinize GM Skilleri Ekleyin
Buradaki veriler de ise yaramadi maalesef.
teşekkürlerMerhaba,
Aşağıdaki adımları tek tek ve dikkatlice yapınız. Başlamadan önce db ve client yedeği almayı unutmayınız.
Gerekli Dosyalar;
Spoiler kısmındaki tüm bilgiler aşağıdaki linkte mevcuttur.
Gm Mastery BigWarLike
Öncelikle aşağıdaki kodları gerekli tablolara ve txtlere yapıştıralım.
Şimdi gelelim Patch atacağımız dosyalara;
İçerisindeki media ve particless klasörünü direk patch internal klasörünün içine atınız. İşlemler bu kadar. Her şeyi doğru yaparsanız çalışacaktır.
Sadece gm speed yok işinizi kolaylaştıracak birden fazla skill mevcuttur. Toplu katletme mob işaretleme vs gibi birçok özellik.
İşlemleri bitirdikten sonra gs yi açmadan dbde yapacağınız değişiklik;
SRO_VT_SHARD'da _Char tablosundan karakterinizin ID'sini alıp
_CharSkillMastery kısmına gelip bu şekilde yapmalısınız. Aksi halde skiller gelmeyecektir. Sadece Chinese karakterlerde çalışmaktadır.
47(CharIDniz) 289(GM Skill Kodu) 1
Çalıştığına dair kanıt;
3. satırda normalde GM yazıyordu yaptığım farklı bir işlem sonucu gitti. Siz doğru yaptığınızda GM yazacaktır.
Saygılarımla,
BigWarLike
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)