Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü Godbles koşma hızı ayarlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan delibek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Lirası
0.00₺
beyler godbles koşma hızını nereden ayarlayabilirim.Örneğin 100 olanı 50 ye düşürmek ve ya yükseltmek gibi. refskil param4 de değişiklik yapmaya çalıştım fakat gameserver hata veriyor. Doğru olan hangi tablo hangi param yardımcı olursanız sevinirim

daha önce param10 denedim olmadı . param10 da yazan rakam 15 bununla alakalı değil sanırım

Oyla 0
Merhaba Godbles refskill de bulmanın en kolay yolu skillgurop dan ıd bulup refskill den aratın ve speed ve ataklar bellidir zaten standart 110 speed olur 110 bulup istediginiz gibi yükseltebilirsiniz kayıt edip dbtomedia ile skilldata 3500 cıkarın patch atın işlenmiş olur oyuna

Oyla 0
Param degerlerini colon numaralarına göre sınıflandırmanız yanlış param numaraları değişkenlik göstere bilir,bu param24 olur param25 olur hatalı işlem sonrası gameserver skill hatasından crash olucaktır bunun yerine özelliklerin param değerlerini vermek ona göre değiştirmeleri daha dogru olur.Sorunun çözümünü sana şöyle anlatayım ilgili stundan bir önceki stun param degerini simgeler values değeri aşağıdadır.Bunu değiştirip deneyebilirsin.Yaptığın işlemlerin aynısını skilldataencxxx lerden yapmalısın aksi takdirde client crash olucaktır.
1752396901110

Oyla 0
Geri
Üst Alt