vSRO Çözüldü Guard Olmadan Char Chest

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Myth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Myth

.
Aktiflik: 4%
Çırak 1 Mesaj
Thread owner
Merhaba dostlar,

Test ve bazı geliştirmeler yapmak için local de edit işlemlerine bakıyorum.

Hali hazırda ki bir çok Server da Char Chest aktif bunu guard ile aktif ediyorlar sanıyorum.

Local de yaptığım için ve şuanda direk bir Server açma düşüncem olmadığından guard kullanmıyorum/satın almak istemiyorum.

Guard Olmadan Char Chest aktif etmenin bir yolu var mı?

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Hocam KGuardEdge 200 kullanıcıya kadar ücretsiz diye duymuştum. İşinizi görürse, bir bakın isterseniz.

Oyla 0
Çözüm
Thread owner
Evet geçen bir konuda daha benzer bir bilgiyi gördüm kayıt olup bir deneyim.

Peki local de guard kullanımında bir sıkıntı oluyor mu? Guard ile daha önce hiç işlem yapmadığımdan bilgim 0 altında 😅
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Hocam KGuardEdge 200 kullanıcıya kadar ücretsiz diye duymuştum. İşinizi görürse, bir bakın isterseniz.
Kalkmış sanırım ücretsiz kısım üye oldum siteye ancak böyle bir seçenek göremedim.

Char Chest özelliğini guardsız olarak aktif edilebiliyorsa bilenlerin desteğini bekliyorum

Oyla 0
Oyla 0
Merhaba dostlar,

Test ve bazı geliştirmeler yapmak için local de edit işlemlerine bakıyorum.

Hali hazırda ki bir çok Server da Char Chest aktif bunu guard ile aktif ediyorlar sanıyorum.

Local de yaptığım için ve şuanda direk bir Server açma düşüncem olmadığından guard kullanmıyorum/satın almak istemiyorum.

Guard Olmadan Char Chest aktif etmenin bir yolu var mı?

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
char chest ne oluyor : )))

Oyla 0
Thread owner
char chest ne oluyor : )))
Hocam adını yanlış telaffuz etmiş olabilirim :)) isro da item mall üzerinden alınan itemlerin geldiği kısım deyim :))

Çok istek gelirse gs ve client dll yapar paylaşırım guardsiz chest sistemini istenirse.
Bence güzel bir paylaşım olur hocam topluluk adına

#Güncelleme

KGuardEdge panelinde direk 100 kullanıcıya kadar destek veriyormuş ücretsiz (ekranı yanlış anlamadıysam) henüz kurulumu yapıp test etmedim ancak panelde yanlış yere bakmışım ben o yüzden doğrudan ödeme talep ediyor gibi anlamıştım sistemi ilk başta 😅

Oyla 0
Local için guard kullanamazsınız.

Kullanabilmeniz için IP Port yönlendirmesi vb. yapıp statik ip'nizi dışarıya açmanız gerekli.
Modüller ve in-out verileri localde çalışır mı bilmiyorum ama bunun için sunucu gerekli.
Fakat local için deneyebilirsiniz.

KGuardEDGE 100 kullanıcıya kadar ücretsiz, herhangi bir yerde bir şey aramanıza gerek yok. Kayıt olduktan sonra kurulum rehberi ile devam edip 100 kullanıcıya kadar ücretsiz kullanabilirsiniz. 101. oyuncu giriş yapamaz zaten.

Oyla 0
Thread owner
Local için guard kullanamazsınız.

Kullanabilmeniz için IP Port yönlendirmesi vb. yapıp statik ip'nizi dışarıya açmanız gerekli.
Modüller ve in-out verileri localde çalışır mı bilmiyorum ama bunun için sunucu gerekli.
Fakat local için deneyebilirsiniz.

KGuardEDGE 100 kullanıcıya kadar ücretsiz, herhangi bir yerde bir şey aramanıza gerek yok. Kayıt olduktan sonra kurulum rehberi ile devam edip 100 kullanıcıya kadar ücretsiz kullanabilirsiniz. 101. oyuncu giriş yapamaz zaten.

Statik ip halihazır da kullanıyorum zaten farklı işlemler için o yüzden o kısım sorun değil hocam dün biraz uğraş ile localde kurulumu tamamladım kguard gateway bağlantısını da sağladı baya uğraş sonucu :) şuan login olunca dc veriyor agent server token hatası veriyor araştırdığıma göre iis kurulumu eksik olduğunda oluyormuş (local ip de iken böyle bir sorun yoktu) ona bakıyorum şuan bu problemi de aşarsam localde sorunsuz çalışacaktır diye düşünüyorum guard ile

Oyla 0
Statik ip halihazır da kullanıyorum zaten farklı işlemler için o yüzden o kısım sorun değil hocam dün biraz uğraş ile localde kurulumu tamamladım kguard gateway bağlantısını da sağladı baya uğraş sonucu :) şuan login olunca dc veriyor agent server token hatası veriyor araştırdığıma göre iis kurulumu eksik olduğunda oluyormuş (local ip de iken böyle bir sorun yoktu) ona bakıyorum şuan bu problemi de aşarsam localde sorunsuz çalışacaktır diye düşünüyorum guard ile
Ağ paylaşım merkezinde ki aktif internet kısmında ipv4 sekmesinde gelişmiş yaptıktan sonra statik IP adresini oraya yazdınız mı hocam

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt