Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO PaylaşımGuiZ : InGame Web Mini Games | Two Dice | Scratch | Slot Machine and many more
GuiZ: In-Game Web Mini Oyunlar ile Eğlenceyi Katla!
Merhabalar Daha önce sizlerle GuiZ In-Game Web Browser DLL'yi paylaşmıştım, hatırlarsınız. Şimdi bu sistemi bir adım öteye taşıdım ve oyun içine mini oyunlar ekledim! Bu paylaşımda, kendi server'ınıza kolayca entegre edebileceğiniz bu eğlenceli oyunları tanıtacağım. Üstelik sadece birkaç adımda, iFrame ile sitenize ekleyip ödülleri ve katılım ücretlerini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Hadi, detaylara geçelim!
Aşağıdaki adımları takip ederek en hızlı şekilde bu oyunları kendi sisteminize ekleyebilir, ödülleri ve katılım ücretlerini belirleyebilirsiniz. Oyun sonucunu da siz sisteminiz ile belirleyerek, honor'a göre luck verebilirsiniz.
Tamamen web tabanlı, yani oyuncularınız tarayıcı üzerinden direkt oynayabilir.
Kolay entegrasyon: Sadece iFrame ve iki API endpoint'i (requestPlay, gameResult) ile hazır!
Özelleştirilebilir: Katılım ücretleri, ödüller ve oyun sonuçlarını kendi sisteminize göre ayarlayabilirsiniz.
Eğlenceli ve görsel: Koyu tema, animasyonlar ve ses efektleriyle oyuncularınıza keyifli bir deneyim sunar.
Eklemek istediğiniz oyunun linkini aşağıdakilerden birini kullanarak alın.*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Kullanım için bu şekilde iframe olarak entegre edebilirsiniz.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
aşağıdaki yapı ile doğrudan seçtiğiniz oyun için kendi backend sisteminize iFrame ile bilgilendirmelisiniz.
Oyunlar Neler mi?
Slot Makinesi
Çift Zar İki zar at, toplamı hesapla ve şansına güven! 7 veya 12 gelirse büyük ödül senin!
Kazı Kazan Kazı, sonucu gör! Basit ama bağımlılık yapan bu oyunla sürpriz ödüller kazan.
Çarkıfelek Çarkı çevir, ödül kap! 7 farklı ödül ve "Tekrar Dene" bölmesiyle şansını denemeye hazır mısın?
Not : Ödülleri ve kazanma koşullarını tamamen server sahibi belirliyor bunlar sadece oyuna entegre edilmesi için oluşturulmuş frontendlerdir
Eğer kullanmaya başlarsanız ve daha fazla oyun eklenmesini isterseniz, önerileriniz ve uygulamalarınız ile forum veya github üzerinden iletişime geçebilir, pull request verebilirsiniz önerilerinizi.
Sistemi entegre ettikten sonra her zaman en güncel versionu kullanıyor olacaksınız.
vSRO.ORG; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.
Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur.
Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. İletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde gerekli işlemler yapılacaktır.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.