cSRO Paylaşım Güncel CSRO-R 120 Cap - Dosyalar ve fazlası (2021) / Frontier Online Files / (Correction Community)

csro için guard ve bot geliştirdik devam ediyoruz hala güncellemelere bazı kişilerin istekleri doğrutusunda daha güzel projeler devam ediyor

@SDClowen csro-r desteği gelince csro-r botun ücretsiz olma durumu varmı acaba tek csro -csro r için :D
RSBOT Release sürümünde ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağı hakkında herhangi bir karara varmadım. Ama beta süresi boyunca herkes ücretsiz kullanabilecek. Discord sunucusuna katılıp yeniliklerden haberdar olabilirsiniz 😊

RSBOT Release sürümünde ücretli mi yoksa ücretsiz mi olacağı hakkında herhangi bir karara varmadım. Ama beta süresi boyunca herkes ücretsiz kullanabilecek. Discord sunucusuna katılıp yeniliklerden haberdar olabilirsiniz 😊
discorddayım zaten

çok tercih edilen bir server türü olmadığı için yani csro-csro r serverleri hiç olmadığı için çoğunluk vsro olduğundan belki bunları ücretsiz olarak kullanıma sunarsın diye düşünmüştüm :D

discorddayım zaten

çok tercih edilen bir server türü olmadığı için yani csro-csro r serverleri hiç olmadığı için çoğunluk vsro olduğundan belki bunları ücretsiz olarak kullanıma sunarsın diye düşünmüştüm :D
Dediğim gibi herhangi bir karar yok. Kullanım konusuna gelince Gamegaminin vermiş olduğu teşvik ile yeni fileslerin kullanım oranı vsronun önüne geçecek merak etme. 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt