vSRO Çözüldü Haritaya Last Man Standing eventinde kullanılan platformu ekleme

baysannet

.
Aktiflik: 4%
Şovalye 250 mesaj
Thread owner
Herkese merhaba,
Last Man Standing eventi için kullanılan mapteki platformu başka bir mape eklemek istiyorum nasıl yapabilirim? 95Lv. ve 100Lv. zerk görevlerindeki test aşamasında da kullanılıyor bu alan. Pvp matching için bir area yapıyorum oraya bu platformdan bir kaç tane eklemek istiyorum nasıl yapabilirim?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

Konu hakkında bilgisi olan yok mudur?

Merhaba,Eğer yalnızca zemin platformunu eklemek istiyorsan bunu map editör ile yapabilirsin. Lakin alanı tamamen çoğaltmak istiyorsan alanı klonlamayı deneyebilirsin. Bu Konuda gerekli map edit araçlarını bulabilirsin.

Keyifli çalışmalar.

Oyla 0
Thread owner
Merhaba,Eğer yalnızca zemin platformunu eklemek istiyorsan bunu map editör ile yapabilirsin. Lakin alanı tamamen çoğaltmak istiyorsan alanı klonlamayı deneyebilirsin. Bu Konuda gerekli map edit araçlarını bulabilirsin.

Keyifli çalışmalar.
Teşekkürler

Oyla 0

Keyifli çalışmalar.
Bu lms eventları bu zerk görevi yaptığımız alan da yapılıyor bunların hepsi bu şekilde mapi editlemiş mi oluyor yoksa farklı yolları var mı

Oyla 0
Thread owner
Bu lms eventları bu zerk görevi yaptığımız alan da yapılıyor bunların hepsi bu şekilde mapi editlemiş mi oluyor yoksa farklı yolları var mı
Linkteki program ile istediğin map'e o alanı ekleyebiliyorsun yani bu programla yapabilirsin o mapi

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt