düzenliyeyim abi ona göre ben prototip hazırladım@Thor emeğine sağlık teşekkürler..
Bir ekleme rica edicem..
Unique kesilmeden önce worldID veya regionda ki online ve offline tüm karakterleri dışarda atmalıyız..
MaxiGuard_User..__KillNPC prosedürü çalıştığında unique'i silmiyor, kesiyor... Ve odada bulunan bir karakter tek vuruş yapsa dâhi droplari alabiliyor... Bu sebeple prosedür çalışmadan önce online ve offline karakterleri dışarı atmakta fayda var.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaxiGuard Hazırladığınız Clone Mapların İçine Zaman Ayarlı Unique Çıkarma
Merhabalar sevgili vsro.org ailesi daha önce paylaşmış olduğum vSRO Paylaşım - Medusa,Roc STR<INT Clone Map Konusunda ki Odaların İçini doldurcağız bugun
Hazırladığım Basit Bir Yoldur Daha iyi ve farklısını yapan vardır iyi forumlar.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
1. Prosedürümüz Spawn Etme
2. Prosedürümüz Kesilmez İse Uniqueyi Silme
3. Kısım Bu Unique Spawn Otomatik yapmak Bunun için Maxiguard_User deki _Scheduler Tablosunu Kullanacağız
Video
teşekürler
Merhabalar sevgili vsro.org ailesi daha önce paylaşmış olduğum vSRO Paylaşım - Medusa,Roc STR<INT Clone Map Konusunda ki Odaların İçini doldurcağız bugun
Hazırladığım Basit Bir Yoldur Daha iyi ve farklısını yapan vardır iyi forumlar.
1. Prosedürümüz Spawn Etme
2. Prosedürümüz Kesilmez İse Uniqueyi Silme
3. Kısım Bu Unique Spawn Otomatik yapmak Bunun için Maxiguard_User deki _Scheduler Tablosunu Kullanacağız
Video
konu kapatıldı mı görünmüyor içerik ?
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
@Thorkonu kapatıldı mı görünmüyor içerik ?
Şimdi gözükmesi lazımkonu kapatıldı mı görünmüyor içerik ?
@Thor
teşekkürlerŞimdi gözükmesi lazım
@Thor hocam bu prosedür 10 dk 5dk ve 30 sn olarak ayar yaptığımda delaylarınıda ona göre ayarladıgımda prosedürü çagırıyor fakat sadece 10dk noticesi geciyor gerisi gelmiyor bilginiz varmı problem ne olabilir ?
Kontrol ederiz düzenleriz varsa sorun baya oldu onu yapalı waitfor delay sorun çıkartıyor du bazenteşekkürler
@Thor hocam bu prosedür 10 dk 5dk ve 30 sn olarak ayar yaptığımda delaylarınıda ona göre ayarladıgımda prosedürü çagırıyor fakat sadece 10dk noticesi geciyor gerisi gelmiyor bilginiz varmı problem ne olabilir ?
Teşekkürler bir çok şey denedim fakat olmadı
WAITFOR TIME ile çözdüm istersen düzenleyebilirsin hocam delay süre aralıgını artırınca sapıtıyor.Kontrol ederiz düzenleriz varsa sorun baya oldu onu yapalı waitfor delay sorun çıkartıyor du bazen
Onu ben komple değiştiricem type olarak güncellicem vaktim olunca delay sorun yaratıyor sonradan bende fark ettimTeşekkürler bir çok şey denedim fakat olmadı
WAITFOR TIME ile çözdüm istersen düzenleyebilirsin hocam delay süre aralıgını artırınca sapıtıyor.
Time la da olmadı zatenOnu ben komple değiştiricem type olarak güncellicem vaktim olunca delay sorun yaratıyor sonradan bende fark ettim