Forumumuzda bulunan bir download linkinden aldığım files lar iel daha önce yerel vmweare üzerinde vsro kurma denemesi yaptım, uzun uğraşlar sonucu herşeyi başardım fakat server Check konumundan normale dönmüyordu. Daha sonra "vps sunucuma kurayım belki farklı sonuç olur?" sorusunun izini takip ederek, vSRO Paylaşım - Clean DB+Client+Files (Fixed) - Sınırsız link VsUpload.com linkinden indirmeleri yaptım youtube üzeerinden IIS, Sql manager ve configuration ayarlarını yaptım(!) başka db ve files kullanmama rağmen kesinlikle sunucu bilgisayarımda SMM_x86 mmodülleri kesinlikle running konuma geçiremedim.
Sorun sanırım IIS sunuucu yapılandırması ya da başka birşey çözemedim. Basit iş ise yardımcı olabilecek arkadaşların yardımına ihityacım var, zor ise ücret karşılığı ihtiyacım var. Sadece sorunu ve nasıl çözüldüğünü göstermesi yeterli.
Sorun sanırım IIS sunuucu yapılandırması ya da başka birşey çözemedim. Basit iş ise yardımcı olabilecek arkadaşların yardımına ihityacım var, zor ise ücret karşılığı ihtiyacım var. Sadece sorunu ve nasıl çözüldüğünü göstermesi yeterli.