vSRO Çözüldü Hunter Kar oranı ayarlama ve mal satarken hunter varsa kesinti oranını ayarlama

baysannet

.
Aktiflik: 4%
Şovalye 250 mesaj
Thread owner
Merhaba,
Partydeki traderlar mal sattığı zaman eğer partyde hunter varsa traderlardan kesinti olmamasını istiyorum bu nereden ayarlanıyor bir de hunterın kazanacağı gold miktarını nasıl ayarlayabilirim? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba,
Partydeki traderlar mal sattığı zaman eğer partyde hunter varsa traderlardan kesinti olmamasını istiyorum bu nereden ayarlanıyor bir de hunterın kazanacağı gold miktarını nasıl ayarlayabilirim? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Guard üzerinden ayarlaman gerekiyor bunu. Yani tamamen customize etmen gerekiyor kervan olayını.

Oyla 0
Thread owner
Guard üzerinden ayarlaman gerekiyor bunu. Yani tamamen customize etmen gerekiyor kervan olayını.
Oyunun orjinal yapısında hunter kar oranı ayarlanamıyor mu? Yani guard üzerinden huntera gold verdirsem bile gerekli prosedürlerle, oyunun orjinal sistemi traderdan kesinti yapmaması gerekir.

Oyla 0
Oyunun orjinal yapısında hunter kar oranı ayarlanamıyor mu? Yani guard üzerinden huntera gold verdirsem bile gerekli prosedürlerle, oyunun orjinal sistemi traderdan kesinti yapmaması gerekir.
Saniyorum ki gs üzerinden ayarlanıyor. Araştırdığımda görememiştim herhangi bir tabloda.

Oyla 0
_OnTradeGoodsSellingComplete_EDIT Örnek proc maxi olmadığı için deneyemiyorum ama bu yoldan olur
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Oyla 0
Thread owner
Orjinal oyunun kendi sistemi icin sormustum ama sanirim olmuyormus prosedur ile guard uzerinden yapicam verilen tavsiyelerde oldugu gibi. Degerli yorumlariniz icin tesekkurler

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt