vSRO Çözüldü HWT Teleport / Clientless Hatası Hk.

hkngkcy

.
Aktiflik: 2%
Çırak 100 mesaj
Thread owner
Merhaba arkadaşlar, VSRO sunucu dosyalarını incelerken HWT teleport NPC' sine kameramı çevirdiğim an clientless yiyorum. Teleport NPC' sine bakmadan içeri ışınlanabiliyorum. Bu sorunla ilgili internet üzerinde 1 saatten uzun süredir araştırmalar yapıyorum ancak daha önce böyle bir sorun yaşayan birisine rastlamadım.

data\res\bldg\north africa\alexandria ==> alex_raid_portal.bsr

HWT TELEPORT için ilgili .bsr dosyası bu klasörde. Ben bu klasörü komple çalışan bir sunucudan patch atarak denedim ancak yine aynı sorunu yaşıyorum. Acaba text dosyalarımda mı bir sorun var emin olamadım.

Konuyla ilgili herhangi bir fikri olan arkadaş var ise ve destek verirse çok memnun olurum.

Not: Forumda açtığım ilk konu. İlk olduğu için yanlış bir yere veya yanlış bir kategoride açtıysam kusura bakmayın.

merhabalar hocam bir çok neden den yapabilir mesela object.ifo da değişiklik yapılmış veya oraya farklı bir bsr koyulmuş dahi olabilir. siz farklı bir data.pk2 ve map.pk2 ile deneyip dönüş yaparmısınız.
client dmp oluşturuyorsa onu da görelim buraya yükleyin.

Oyla 0
Thread owner
merhabalar hocam bir çok neden den yapabilir mesela object.ifo da değişiklik yapılmış veya oraya farklı bir bsr koyulmuş dahi olabilir. siz farklı bir data.pk2 ve map.pk2 ile deneyip dönüş yaparmısınız.
client dmp oluşturuyorsa onu da görelim buraya yükleyin.
Selamlar hocam, TRSro data, map ve particles dosyası ile denedim fakat yine aynı hatayı alıyorum. Teleport öğesine baktığım an oyun clientless atıyor.

Sanırım text dosyalarına yönelmem lazım diye düşünüyorum :)

İşte dump dosyası;

Ekli dosyalar

Oyla 0
High ayarlarda alıyor olabilirsin bu hatayı

belki grafik ayarlarını low yapıp hiçbir şeyi değiştirmeden dener misin ?

Oyla 0
Thread owner
High ayarlarda alıyor olabilirsin bu hatayı

belki grafik ayarlarını low yapıp hiçbir şeyi değiştirmeden dener misin ?
Merhaba,

Background sight range ayarını 5 olarak oynuyordum. 1 yapınca düzeldi. Tekrar 5 yapınca gene attı. Bu sorunun nedeni nedir bilmiyorum.-

Oyla 0
İsrodatasını çıkarıp files içine atıp dener misin clean data kullanıyosan? Uyumsuz olduğunda da bunu yapabilir daha önce bi benzeri gelmişti başıma ve bu şekilde çözmüştüm. O harita parçasındaki birden fazla parçada uyumsuzluk olabilir

Oyla 0
Thread owner
Selamlar, sorunu farklı bir yöntemle çözdüm. HWT Teleport NPC' sini, tasarladığım sunucunun MainTown' una taşıdım. Bu şekilde sorunu çözdüm.

Gerçek çözüm için fikrim yok.

Konu çözüldü olarak güncellenebilir. Ben günü nasıl kurtarabileceğinizi yukarıda paylaştım. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar olur ve sorunu çözümlemek isterler ise, benim ne yazık ki bir fikrim yok.:)

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt