Merhaba arkadaşlar, VSRO sunucu dosyalarını incelerken HWT teleport NPC' sine kameramı çevirdiğim an clientless yiyorum. Teleport NPC' sine bakmadan içeri ışınlanabiliyorum. Bu sorunla ilgili internet üzerinde 1 saatten uzun süredir araştırmalar yapıyorum ancak daha önce böyle bir sorun yaşayan birisine rastlamadım.
data\res\bldg\north africa\alexandria ==> alex_raid_portal.bsr
HWT TELEPORT için ilgili .bsr dosyası bu klasörde. Ben bu klasörü komple çalışan bir sunucudan patch atarak denedim ancak yine aynı sorunu yaşıyorum. Acaba text dosyalarımda mı bir sorun var emin olamadım.
Konuyla ilgili herhangi bir fikri olan arkadaş var ise ve destek verirse çok memnun olurum.
Not: Forumda açtığım ilk konu. İlk olduğu için yanlış bir yere veya yanlış bir kategoride açtıysam kusura bakmayın.
data\res\bldg\north africa\alexandria ==> alex_raid_portal.bsr
HWT TELEPORT için ilgili .bsr dosyası bu klasörde. Ben bu klasörü komple çalışan bir sunucudan patch atarak denedim ancak yine aynı sorunu yaşıyorum. Acaba text dosyalarımda mı bir sorun var emin olamadım.
Konuyla ilgili herhangi bir fikri olan arkadaş var ise ve destek verirse çok memnun olurum.
Not: Forumda açtığım ilk konu. İlk olduğu için yanlış bir yere veya yanlış bir kategoride açtıysam kusura bakmayın.