Merhaba, Hoşgeldin!

VSRO.org, Silkroad Online, Knight Online, Metin2 ve diğer çevrimiçi oyunlar için öncü bir yardım ve geliştirme platformudur. Misyonumuz, bilgi ve deneyim sahibi bireyleri, bilgiye ihtiyaç duyanlarla bir araya getirerek, zengin bir etkileşim ortamı yaratmak ve farklı bakış açılarını birleştirmektir. Topluluğumuzda güçlü bir işbirliği ve öğrenme kültürü oluşturarak, herkesin değerli katkılarda bulunmasını sağlıyoruz.

vSRO Çözüldü I'm not Trader

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wolwec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wolwec

ASOIAF
.
Türk Lirası
0.00₺
Bunu kervan mallarını aldıgımda thıef carla bu hata gecıyor

DOGzLv.png

Çözüm Aşağıdadır
Kısaca gameserveri ollydbg ile aç 1 kere run de sonra en alta in boşluk bas RETN yaz Assemble de ardından en soldaki kodu bir yere not al ardından aşağıdaki offsetlere gidip Call Bİlmemne kod yazan yere o retn kodunun offseti gir
kısaca RETN yazdığında solda bi offset vercek o offset kodunu bu alttaki gittiğin satırlardaki CALL KOD olan yere CALL (RETN'nin ofset yazacaksın

Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Kısaca gameserveri ollydbg ile aç 1 kere run de sonra en alta in boşluk bas RETN yaz Assemble de ardından en soldaki kodu bir yere not al ardından aşağıdaki offsetlere gidip Call Bİlmemne kod yazan yere o retn kodunun offseti gir
kısaca RETN yazdığında solda bi offset vercek o offset kodunu bu alttaki gittiğin satırlardaki CALL KOD olan yere CALL (RETN'nin ofset yazacaksın

Kod:

Oyla 0

Kod:
videoyu tekrar başa sararak yaptım ama inşallah başka bişeyleri bozmamışımdır :D şuanda hata geçmiyor gs de test ettim

Oyla 0
Geri
Üst Alt