vSRO Çözüldü ip log tutmuyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadirkoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadirkoo

Programmer
.
Aktiflik: 5%
100 mesaj Lord
Thread owner
herhangi bir guard kullanmadan vsro dosyaları ile oyuna giriş yapan oyuncuların ip adreslerinin loglarını nasıl tutabilirim veya tutuyorsa nereden görebilirim bilgisi olan varmı ?

tüm paylaşılan veritabanlarında eksik proc ve tablolar mevcut sanırım o yüzden göremiyorsun test edeyim dönüş yapacam :D

SRO_VT_ACCOUNT databasesinde _LoginLogoutStatistics tablosu var orada normalde olması lazım

fakat GlobalManagerde exec kodu olmasına rağmen çalışmıyor

GlobalManager.exe yi incelersen _AddLoginHistory diye bi şey var aslında bu bi proc
1773333437889.png

ama tahminen çalışmıyor ve vsro SRO_VT_ACCOUNT tablolarında proclarda böyle birşey yok ve tahminen bu hiç exec yaptırmıyor yada birşey çalışmıyor tam incelenmesi lazım GlobalManager.exe'nin

araştırıyorum daha.

Oyla 0
tüm paylaşılan veritabanlarında eksik proc ve tablolar mevcut sanırım o yüzden göremiyorsun test edeyim dönüş yapacam :D

SRO_VT_ACCOUNT databasesinde _LoginLogoutStatistics tablosu var orada normalde olması lazım

fakat GlobalManagerde exec kodu olmasına rağmen çalışmıyor

GlobalManager.exe yi incelersen _AddLoginHistory diye bi şey var aslında bu bi proc
1773333437889.png
ama tahminen çalışmıyor ve vsro SRO_VT_ACCOUNT tablolarında proclarda böyle birşey yok ve tahminen bu hiç exec yaptırmıyor yada birşey çalışmıyor tam incelenmesi lazım GlobalManager.exe'nin

araştırıyorum daha.
bende baktım yok yazmıyor benim db'de aynı şekilde sadece siteden kayıt olan kişileri ip adresini yazıyor sanırım

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt