vSRO Çözüldü iSRO Clientten NPC çekme

QueenDagmar

.
Aktiflik: 3%
1 Mesaj
Thread owner
Merhaba, bu işlerde acemi olduğum için hali hazırda isroya eklenmiş olan ve her şehirde bulunan NPC'leri pozisyonlarıyla birlikte kendi oyunuma çekmek istiyorum. iSRO'da olduğu gibi NPC'leri tüm şehirlere eklemek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim, hangi dosyalarda aramam gerekiyor. Eksiksiz ve hatasız bir işlem için hangi dosyaları çekmem gerekiyor?

Örnek NPC'ler görselde mevcuttur.

3651.png

3652.png

Pozisyonları için characterdataya bakman lazım da galiba orada da yazmıyor hive,nest ve tactics tablolarına bakman lazım ama onu da SQLden bakabilirsin oyun içinde ki görüntü için ise önce npcnin ismini bulup yani textdata_objectten bakıcan başında SN_ olmadan characterdatada aratıp satırın sonunda ki bsr yoluna bakacan aslında forumda bulunan herhangi bir npc dosyasını indirip aynı dosya yollarıyla çekebilirsin

Oyla 0
direkt rigid databaseyi kurup oradaki npc konumlarını alıp kullanabilirsin.
query ile
rigid ( isro gibi birşey ya hani aynıları bu dediklerin orada var )

Oyla 1
Çözüm
Thread owner
direkt rigid databaseyi kurup oradaki npc konumlarını alıp kullanabilirsin.
query ile
rigid ( isro gibi birşey ya hani aynıları bu dediklerin orada var )
Yanıtınız için teşekkür ederim hocam, bahsettiğiniz database aşağı konudaki database mi?

Oyla 0
Merhaba, Tarafınızca sorun çözümlendiyse lütfen geri dönüş sağlayarak konuyu çözüldü olarak güncelleyiniz.

Oyla 0
Yanıtınız için teşekkür ederim hocam, bahsettiğiniz database aşağı konudaki database mi?

bende hazır kurulu nasıl yapıldığını söylersen yardımcı olurum
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:

@QueenDagma

Oyla 0
Thread owner
bende hazır kurulu nasıl yapıldığını söylersen yardımcı olurum

@QueenDagma
Çok teşekkür ederim hocam, indirip kurdum. Test aşamasındayım.

Merhaba, Tarafınızca sorun çözümlendiyse lütfen geri dönüş sağlayarak konuyu çözüldü olarak güncelleyiniz.
Teşekkürler hocam, sorun çözülmüştür.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt