iSRO-R Yardım İsro Database/client/serverfiles kendi dosyaları olan var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkangny
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serkangny

.
.
1 Mesaj
Thread owner
Kendisi denemek için editlemiş olup paylaşabilecek biri var mı acaba. Şimdiye kadar paylaşılanlarda bazı dosyalar eksik npc item ekleme ve f10 sorunu yaşıyorum.
Teşekkür ederim

Son zamanlarda R-Sro Files dosyalarına olan ilgide artış olduğunu gözlemliyorum.
Arkadaşım @Thor’un da belirttiği gibi, el emeği ve göz nuruyla hazırlanan dosyaları kolay kolay kimse paylaşmaz.

Aşağıdaki linklerde bahsedilen konular ve sorunlar hakkında detaylı bilgi bulabilirsiniz:

Bu konularda da bahsedilen dosyaların çeşitli sorunları mevcut.
Türkiye’de bu işi yapan kişi sayısı sanırım 10 parmağın parmaklarını geçmez ve çözüm yolları hem basit hem de zor olanları var.

Eğer gerçekten bu dosyelerle ilgilenip uzun vadeli başarı hedefliyorsanız, bu işe ciddi şekilde odaklanın ve vazgeçmeyin.
Bizler, bundan 18 yıl önce VSRO içeriğine merak sardığımızda ve Sremu döneminden beri bu alanda çaba gösterdiğimizde, bugün belli bir noktaya gelebildik.
Bu başarı, gösterdiğimiz emeğin ve sabrın sonucudur.

Unutmayın, alanında tecrübeli olmayanlar ve sorunlar karşısında hızlı çözümler bulamayanlar, oyunda R-File kullanırken karşılaşabilecekleri zorlukların üstesinden gelmekte zorlanabilir.
Büyük meblağlar ödeyip sorunları çözdürmek ya da başarısızlıkla karşılaşmak yerine, kendiniz uğraşıp öğrenmek en doğrusu olacaktır.

En büyük tavsiyem şudur: Merak edin, araştırın ve öğrenmeye çalışın. “Bunu biliyor musun?” veya “Şunu yapabiliyor musun?” diye soranlardan çok, kendiniz uğraşın, çözmeye çalışın.
Zamanla her şey çorap söküğü gibi gelir.
Bu süreçte sağlam, bilgili ve tecrübeli kişilerden destek almak da faydalı olacaktır.
Unutmayın, emek ve sabırla ilerlerseniz, rüyalarınız gerçek olur.

Özellikle, güzel anılar ve izler bırakmak istiyorsanız, bu işe ciddi şekilde yaklaşın ve saygı çerçevesinde hareket edin.
Başarılar dilerim.

Oyla 0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt