Başlıkta belirttiğim gibi isrodaki gibi proof benzeri bir sistemi vsro files'e nasıl entegre edebilirim bu konuda yardıma ve görüş öneriye ihtiyacım var yorumlarınız benim için çok önemli
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vSRO Sorum Var iSRO Prof Sistemi Benzeri Yapıyı MaxiGuard'lı Altyapıya En Doğru Şekilde Nasıl Entegre Edebilirim?
- Konuyu Başlatan InFlames
- Başlangıç tarihi
GS Client manipüle edebilirsin zahmetli iş. Veya yeniden client ve gs edit ile alchemy paketlerini fonksiyonlarını taklit edersin. Eski kodlarımda yeniden yapılmıştı. Mevcutta manipüle edip orjinal fonksiyonlarla yapmıştım galiba.
Wheel sistemini ekleyemeye çalışırken aynı blueyi birden fazla ekleyemediğimi farkedip bırakmıştım
Üst üste post gönderildiği için tek mesajda birleştirildi:
Wheel sistemini ekleyemeye çalışırken aynı blueyi birden fazla ekleyemediğimi farkedip bırakmıştım
Oyla
0
Wheel için bende denemiştim olmamıştıGS Client manipüle edebilirsin zahmetli iş. Veya yeniden client ve gs edit ile alchemy paketlerini fonksiyonlarını taklit edersin. Eski kodlarımda yeniden yapılmıştı. Mevcutta manipüle edip orjinal fonksiyonlarla yapmıştım galiba.
Wheel sistemini ekleyemeye çalışırken aynı blueyi birden fazla ekleyemediğimi farkedip bırakmıştım![]()
Oyla
0
Onun direk verdiği rehber kısmından gidersen bir çok yapıyı analiz edebilirsinVsro'yu toparlıyorum şuanda X bir guarda çok yakın kullanım yapmaya çalışıyorum tabi o seviyelere zamanla geliriz inşallah deneye deneye toparladıktan sonra tekrar bakıcam![]()
Oyla
0
vsroya mi dönüş yaptınız hocam kusura bakmayın yoğunluktan bakamadım mesaja oyun açılışını bekliyorum size bahsetmiştim zaten sunucu miktarını arttırmaya çalışıyorum şuan 512 gibi bir ram kapasitesineVsro'yu toparlıyorum şuanda X bir guarda çok yakın kullanım yapmaya çalışıyorum tabi o seviyelere zamanla geliriz inşallah deneye deneye toparladıktan sonra tekrar bakıcam![]()
Epey uğraştıracak gibi duruyor ama denemeye değer bir bakacağımGS Client manipüle edebilirsin zahmetli iş. Veya yeniden client ve gs edit ile alchemy paketlerini fonksiyonlarını taklit edersin. Eski kodlarımda yeniden yapılmıştı. Mevcutta manipüle edip orjinal fonksiyonlarla yapmıştım galiba.
Wheel sistemini ekleyemeye çalışırken aynı blueyi birden fazla ekleyemediğimi farkedip bırakmıştım![]()
Oyla
0
Öyle yapıyorum ufak rötüşlar. Sonra free demo açarım muhtemelenOnun direk verdiği rehber kısmından gidersen bir çok yapıyı analiz edebilirsin
Hocam tersine mühendislikte bilginiz yoksa offset bulma vs. Vakit kaybetmeyin hiçvsroya mi dönüş yaptınız hocam kusura bakmayın yoğunluktan bakamadım mesaja oyun açılışını bekliyorum size bahsetmiştim zaten sunucu miktarını arttırmaya çalışıyorum şuan 512 gibi bir ram kapasitesine
Epey uğraştıracak gibi duruyor ama denemeye değer bir bakacağım
Oyla
0
Sürekli böyle konuları takip ediyorum ve kendimce takdir ve teşekkür ediyorum. Bence VSRO'nun Wheel sistemine ihtiyacı var gibi geliyor evet sevilmiyor evet pay2win olasılığı yüksek ama gerçekte 7 INT/STR basıp geçenler bir süre sonra sıkılıyorlar haliyle , Wheel sistemi sürekli gelişme isteği sunuyor bence üstünde durulması gereken bir konu. Proof sistemi ise bildiğimiz elixir sisteminden 10 kat daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Oyla
0
Valla ben de komple taşınıp iSro-r'a geçelim diyorum hocamSürekli böyle konuları takip ediyorum ve kendimce takdir ve teşekkür ediyorum. Bence VSRO'nun Wheel sistemine ihtiyacı var gibi geliyor evet sevilmiyor evet pay2win olasılığı yüksek ama gerçekte 7 INT/STR basıp geçenler bir süre sonra sıkılıyorlar haliyle , Wheel sistemi sürekli gelişme isteği sunuyor bence üstünde durulması gereken bir konu. Proof sistemi ise bildiğimiz elixir sisteminden 10 kat daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Oyla
0
Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar
Toplam: 1 (Kullanıcı: 0, ziyaretçi: 1)